Aynen Merhabalar 35 haftadan sonra yüzümde sivilceler çıkmaya başladı ve bir türlü geçmiyor. Her hangi bir önerisi olan var mı?
Prensesannesii1 Aynen ben 25 haftalık hamileyim, en başından beri yüzümde sivilce eksik olmadı bişey de fayda etmiyor moralimi çok bozuyorr😥😥
Maviss Aynen benimde yüzümde leke oldu kizim olacak ondan sonra surekli terliyorum aldım elime kagit havluyu terledikce sildim simdi azaldi lekeler sende dene belki bebek kizsa olur
Anne-olmak2 Aynen benim ilk hamileliğimde son haftalarımda inanılmaz yüzüm sivilcelendi son haftalara kadar yüzüm çok güzeldi son haftalarda öyle olmuştu bu gebeliğimde kızım olcak daha ilk haftalardan sivilcelenmeye başladı bile 😏
Tnskmn Aynen normalde benimde çok oluyordu ama hergun yüzümü pamuklu kolonya ile siliyorum şuan hicbir sıkıntım yok şükür 😀
Zuhal1 Prensesannesii1 bugün bu konu yüzünden oturup hıçkıra hıckıra ağladım dışarı cıkmak istemiyorum o kadar kötü ki yüzüm eşimden utanıyorum
cocukgelisimcianne_ Maviss benim ki erkek 6 haftalıkken başladı sivilceler leke oldu yüzüm hep ergenliğimde böyle olmadı kız erkek fark etmiyor erkek annesini güzelleştirir kız güzelliğini alır diyorlar da bence alakası yok erkekte yüzüm mahvoldu şuan 21 haftalığım nasıl geçecek diye düşünüyorum
gzmdnz35 Kantoron yağı ile geçirdim ben şükür hepsi kurudu bi hafta içinde her akşam yatmadan sürdüm tavsiye ederim
Maviss cocukgelisimcianne_ benim oglumda herkes yuxun guzel dedi ama kimse bilmiyordu goguslerime dustu ciller ve sivilce gibi benler sumdi kızıma hamielyim herkes guxelsinndiyo su son haftaya girdim yuxum berbat vevyine goguslerde extra cil anliycan ben peceteyle sildim azaldı sende dene olmadi cildiyeye gitcen krem alaxan
gzmdnz35 Prensesannesii1 aktarlarda satılıyor zaten çatlakları da önlüyor bana teyzem aydından getirmişti hakiki onu kullanıyorum şükür 🙏🏻 Yani şunu söyleyeyim kendi annemin trafik kazası geçirdiğinde kullandık yüzünde iz kalmasın diye onda bile hiç bir şey kalmadı çok iyi faydalı ve hiç bir zararı yok
Tnskmn Prensesannesii1 yok yakmıyor tabi her cilt için aynı şeyi söyleyemem sizde deneyebilirsiniz alerjik bir durum olduğunda birakirsiniz
Anne-olmak2 Zuhal1 doğum ettikten bi kaç ay sonra hepsi geçiyor tertemiz oluyor benim bütün vücudumda yüzümde çıkmıştı sırtım bile mayın tarlası gibiydi bende aynı sizin gibi çok üzülmüştüm geçti boşver hiç üzülme sen geçici bişey sonuçta bak bu ikinci gebeliğim yine çıktı sivilceler geçecek biliyorum hiç ellemiyorum 😉
Prensesannesii1 Zuhal1 tek kafaya takan ben değilmişim, biri sivilcem yüzüm hakkında bişey söylediğinde istemsizce tepki veriyorum sinirlerim tavan yapıyor, ve her sabah uyandığımda başka bi sivilceyle karşılaşmaktan bıktım 🙄🙄 inşallah geçer zamanla
Zuhal1 Anne-olmak2 yaaaaaaaa çok sevindim inşallah canım yüreğime su serptin Allah razı olsun 🤲🏻binlerce kez
Zuhal1 Prensesannesii1 aynen ama arkadaş bak ne yazmış geçiyormuş gebelikten sonra hemen ay inşallah ya inşallah geçerde kurtuluruz amin 🤲🏻
Anne-olmak2 Zuhal1 sendende Allah razı olsun canm birde anne olduktan sonra insan çok güzelleşiyor diyorlarki normal doğum yaparsan güzel olursun hayır ben sezeryan doğum yaptım benim gebeliğimin son haftalardaki resimleri gör birde anne olduktan sonra ki resimleri gör o kadar değişmişim ki walla bebeğin olduktan sonraki o mutlulukla cildinde çok güzel oluyor benim sırtımda bile o kadar çok sivilce vardiki böyle iri iri doğumdan bi kaç ay sonra kuruyup düştüler iyiki ellememişim yüzümüde leke kalmadı bide göğüslerim göğüs altım kapkara olmuştu oda bi kaç ay içinde banyo ettiikçe boya gibi kir gibi çıktı heryerim düzeldi birde aldığım onca kilo yu çok şükür verdim gitti 110 kilo olmuştum bak bu ikinci gebeliğimde 70 kiloyla başladım yani herşeye boşuna üzülüp ağlamışım herşey geçip gidiyor düzeliyor önemli olan mutlu ve pozitif olmak hep kötü şeyler düşünüyoruz hiç güzel taraflarına bakmıyoruz😉😘
Prensesannesii1 Zuhal1 benim gebelikten öncede sivilcem vardı onlarla savaşıyodum hamile olunca 2 kat arttı gerisini siz düşünün 😂 ama kantaron yağını denicem inşallah fayda eder bana