ha_zesfa kardelen214 hakkınıza hayırlısı olsun bnde yapmadım daha ama sanki bnde olucak misim gibi o yüzden de emin olamıyorum bnmde iki gün geçtikçe daha
ha_zesfa kardelen214 ins bakalım bu arada sizde regl olmadiysaniz umidinizi yitirmeyin belli olmayabilir Geç dönlenmesi olabilir bnm ilk hamileleigim öyle olmuştu 1 ay sonra öğrendim hamile olduğumu o yüzden de bekliyrm kesinleşsin die
ha_zesfa kardelen214 cumadan pazara kadar sadece peceteye silmeyle oldu ama çok deil en fazla 1 damla kahverengi iki gündür hiç yok ama sağ kasigim ve ince belim cok kotu ağrıyor 4 gebelik geçirdim hiçbiri böyle olmadı bu çok farklı bilmiyrm
ha_zesfa kardelen214 evt bnde duramiyorum ama kesinleşsin istiyorum sizde 1 2 gün sonra yine deneyin halkımıza hayiRlisi olsun bn yaparsam buraya yazarim
ha_zesfa kardelen214 bnde yaptım bnde de cikmadi hayırlısı olsun hakkimiza yaptıktan sonra hafif hafif kırmızı leke gelmeye başladı
kardelen214 Deletedmom360 ben aynıyım idrar negatif randevu aldım doktora gidcem çok agrılrım oluyor gebe değilsemde nedenini öğrenirim
ha_zesfa Ben normal adetimi oldum kizlar😑neden böyle oldu acaba çokta umutluydum acaba hicbir ay böyle yasmadim bu ay deneyince umut var dedim sizce bu ay böyle gelecek aya hamile kalirmiyim