Arslan98 28 haftalık hamileyim belim çok kotu ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum ve kasigima kramplar girip duruyo aynı durumda olanlar var mı ???
Emren Arslan98 selam 21 haftalığım 2 gündür bendede var bel kasık ağrısı yürüken bacaklarıma kadar vuruyor dr fıtık varsa tetikler dedi bebek büyüdükçe baskı yapıyormuş
Deletesmom095 Arslan98 bende haftamız aynı kasığım vajinam da ağrılar yaşıyorum ağırlaştıkça herhalde
Arslan98 Deletesmom095 vajinamda ağrı benimde var di geçen haftalarda şimdi kasiga doğru çıktı ağrılar
Maviss Arslan98 benim ilk evladim bal oğlum da cok cektim ondan ded simdi kizima hamileyim yok ondan diyorim.korkma
Merve_seda Arslan98 benimde bebeğim çok aşağıda olduğu için zorlanıyorum yorulsamda ağırıyo. Yorulmasamda ağırıyır . Belime ve sağ bacağıma vuruyor. Lavaboda abdest alırken bile. Zorlanıyorum ayağım kalkmıyor şimdiden 😞
Busimss Arslan98 normal olabilir ağrılar canım Ama dün burada bö post görmüştüm beli ve kaşığı ağrıyormuş anne adayının Acile gitmiş ve kasılma olduğu ortaya cıkmıs kasık ağrılarını ihmal etmeyin diyordu istersen bi doktoruna danış sende ne olur ne olmaz