Sevdadeniz_ Gece yatağa girer girmez başlayan ve uyutmayan bacak ağrıları ya Ağrıda değil bilmiyorum nasıl bir şey beni rahatsız ediyor işte internete yazdım huzursuz bacak sendromu diyor bir öneriniz var mı
Mmmerve123 Sevdadeniz_ benimde öyleydii baya devam etti 2 3 hafta kadar sora kendiliğinden geçti ama spor yapıp bacağını güçlendirirsen daha çabuk geçebilir öyle araştırmıştım geçmiş olsun canım
Tbaaa Sevdadeniz_ benim de o şekilde olmuştı canım magnezyum kullandığım andan itibaren düzeldi çok şükür
Merii33 Sevdadeniz_ magnezyum eksikliği olabilir canım bende de aynı şikayet var ve varis başlangıcım var 🤦♀️ hergün Bi tane sade soda içmeye özen göster mümkünse Beypazarı olsun magnezyum içerdiği için faydalı ve elinden geldiğince yürüyüş yap gün içindede ayaklarını biraz yukarı kaldırarak dinlen
Sevdadeniz_ Nisannasell hayır canım hiç bişey kullanmıyorum hatta bel ve kasık ağrısıda magnezyum eksikliğindenmiş doktoruma söyledim normal dedi pek ek bişey kullanma taraftarı değil sanırım kendısı
Nisannasell Smyyslh bende olmadı çok şükür canm ama kuzenimde oldu doktoru yazdiktan sonra düzeldi demisti doktorunla görüş istersen düzelirsin insallah ❤🤲
Zehra1109 Sevdadeniz_ magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını duymuştum canım bi drunla görüş istersen efervesan tabletlerden alabilirsin belki
Maviss Sevdadeniz_ magnezyum yaz dokroruna kesin kullan gece gunduz rahat edersin kalsiyum icinde sut ic gece ic ama
Nisannasell Sevdadeniz_ cok ilginç ama bebek icin önemli die biliyorum ben 2 ay önce dogum yaptm ama hamileyken kullanmıştım
1994ozg Sevdadeniz_ maalesef yok yatmadan soğuk suya tut ya da bacaklarını yüksekte tut ya da uyurken bacaklarını eşinin üstüne at bunlar biraz işe yarıyor. İşin kötüsü benim haftam ilerledikçe o huzursuzluk tüm vüxuduma yayıldı iğrenç ya