Kizlar ben 36 haftamda cati yaptirdm nst sancim cikmiati ama hissetmiyordum ama acikligim olmadigi icin eve gittik sonra 37 +2 de sabah saat 6 gibi suyum gelmeye basladi hatta hic durmdi hastanede de devam etti acik grlip yatis yaptirdk ebem cok iydi kontrol etti 1 cm aciklik dedi boyle 1 saat cektm bakti 2 cm olmus altan suni sanci verdi sonra onunla beraber 4 cm kazar ilerledim ama son zamanlari artk agliyordum beni kurtarin diye yalvradm sonrada 7 cm kaddar serum suni sanci ile devam ettim sonrada epidural oldum epidural biraz gwc oldm doktor ameliyattayms o yuzden 7 cm kadar kendim cektm ama o son acilmalara da dayanamdm artk sonra 9 cm deyince aldilar beni dogum haneye baktilar bebek dogmak bilmiyor hemen birisi nst bagladi hemsireler doger kadin dogum doktorlarini ebeleri aradilar bi baktm basimda bir suru kisi uzerimde iki doktor bastiriyor sonra oglum dogdu sonrasi acisiz di ama oglumu bu zor dogum dolayi küvez aldilar ben iyim yarin cikartcaklar insallah oglumda yarin benimle cikar dua edin bana Allah hepinizi kurtarsin hersey geciyor en önemlisi bebeklerin sagligi nolur dua edin oglum yarin benle ciksin evimize gelsin onu bir gun bile gormeden duramiyorm