nursenakaynak01 34 hamileyim uyku sirasinda bir anda yüz üstü döndüm aninda kalktim fark edip ama cok korkuyirum suan bebegime bisey olmus mudur hastaneye gitmeli miyim
Minikkusum_ nursenakaynak01 geçen gün bende bilmeden yüz üstü yattım ama hemen kalktım biraz ağrıdı sadece ama çok şükür birşey olmadı hareket ediyor hareket varmı bebeğinizle bende 30 haftaligim
Busratm nursenakaynak01 Bebeğinizin içerisindeki kese bir hava yastığı görevi görerek bebeğinizi vs korur. Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Minikkusum_ nursenakaynak01 bekle canım biraz bende korkmuştum çok şükür birşey olmadı hareket etti korkma canım olmaz birşey inşallah 🤲❤❤❤❤
zumra2020 nursenakaynak01 içini ferah tut canım bebislerimizin kesesi onları koruyor Rabbimin izniyle. Sende dua et stres yapma daha çok etkilenir yavrun
nursenakaynak01 zumra2020 az az hareket etmeye basladi ama insan korkuyir içimizde can var sonucta bir an dalginligima geldi yoksa cok dikkat ederdim
zumra2020 nursenakaynak01 öyle canım tabi insan korkuyor hareketlensin iyice minnos da korkutmasın annesini