Sayrkann eCeCik ben kilo almak icin cabaliyorum olmuyor 😂 hamile kaldigimda kilo alicam diye sevindim 3 kiloda vucudumda hic belli etmiyor bebegin agirligi sadece 😂istahim hic acilmadi hala ayni .. Ayyy nazar degdirin masallah demeyin kilo alayim😂😂😂😂😂
eCeCik Sayrkann olsun ne güzel iite 😂 ben 12. Haftamdayım dikkat etmeme rağmen 2 kilo aldım😂 inşallah normal doğum yapsrsında hemen eski eşyalarına dönersin💖
Sayrkann eCeCik eCeCik hic hamilelik almadim hala kiyafetlerim oluyor😂😂 o kadar ozendim gebelik icin😂
jrarya Hafta ve 5 kilo 😯 kilo almayanların sırrı ne paylaşırsanız daha yolun yarısında böyle alıyosak Allah sonumuzu hayreylesin 😪
HaticeKoyuncu 19+3. -2 ile devam ediyorum 70 ile başlayıp 67 olmustum bu ay 1 kilo almışım 😋 evlenmeden önceki aldıgım kilolara sayıyor galiba benm bünye 😆
Songul42 Buse26 16+1 7 kilo aldim hizli basladim ama.suan diyetisyen esliginde 1 aydir ayni kilodayim şükür yavas alirim artik umidim o
Pinarsalih Yusufveannesi benim aman aman bi iştahım Yok ama malesef benimde çok dikkat ettiğim söylenemez😂