Crniknc 37 haftalık hamileyim bebek ters pozisyonda hiç dönmedi bu zamana kadar başı aşağıya doktorumuz cuma günü sezeryan tarihi belirleyelim o güne kadar dönerse herşey yolunda giderse normal yaparız dedi ama benim aklım karıştı doğum anında dönen bebeklerde oluyor dediler acele etme diyorlar bu arada sezeryanı 39 haftadan sonra yaparız dedi bilgisi olan varmı acaba bu konuda sonradan dönermi
Adimadim Crniknc ayni durumdayim dönmedi dönmüyor 38+5 bitiyor bugun bizde parsembe gunu sezeryan gunu alicaz buyuk ihtimalle haftasonuna
Hulyauygur Crniknc benim oğlum 40 haftalıkken döndü ilk defa ve iri bebekti 4230 gram 56 cm doğdu 🥰 ama açılma olmadığı için zorunlu sezeryan oldum, ben de o dönem çok stres yapmıştım. Sizin için en hayırlısı neyse o olsun, bazen çok da zorlamamak gerekiyor 🥰🥰
Adimadim Hulyauygur iri bebek 40 haftalikken nasil dondu hissettiniz mi ? Ben artik donecegini zannetmiyorum
Crniknc Hulyauygur maşallah tosun paşaya inşallah o zmana kadar hayırlısıyla dönerse normal olur bizimki kız gelişimi falan iyi çok fazla kilosu yok ama nasip tabi
Cerenturna Kızlar benim de aynı şekilde 38+1 bebek dönmedi maalesef bu gün sezeryan günü aldık Allah nasip ederse 5 mayıs yatışım yapılıp 6 mayıs sezeryan a alınacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim bebişlerimize kavuşuruz İnşallh ❤️🥰
Crniknc Cerenturna hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim kavuşalım doğum şekli farketmez fakat döner bekle diyenler oluyor ilk gebeliğim acemiyim bilmiyorum nasıl oluyor ❤🙏
Cerenturna Crniknc Amin canım 🙏🏻 Allahın izniyle haftaya çarşamba günü kızımı alacağım kucağıma çıkabildim sonunda doktora 🥰