Za123 Merhaba kızlar 36+5 haftamdayım 1 haftadan beri yürürken falan vajinamda ağrı oluyor sanki iç bacak tarafında çatı tarafında normal mi sizde durumlar nasıl
AysennHED Za123 36+5 olucaz 12 den sonra gögsümün alt tarafı igne batar gibi batıyor birde sık WC ye gidiyorum🥴
Darkgod Mom46 Za123 aynısını yasiyorrum üç haftadiir doktor çocuk kanala yerleşiyor dedi bugün de çatı muanesi oldum bir paarmak açıklık çıktı iyi bisseymis yani çocuk kanala indikçe ağrı artarmis
Snmdnz Za123 36+2 haftaligim bendede var aynisi normal birsey artik bebis hazirlaniyor dogum icin cnku
Topraksmom Za123 36+0 bacaklarım kalcam her tarafım ağrıyor iki adım attığımda günlük rutin işleri yaptığımda çok kötü ağrıyor , her tarafım alerji oldu bir de kurdeşen yanması kaşınmasi ayrı dert,ağrılar ayrı dert 🥺🥺
Mom46 Aynı sıkıntıyı BNde yaşıyorum ya resmen eziyet gibi yürümek bazen sırf ayağa kalkmayı bile istemiyorum çok değişik bir ağrı yaa😐😣
Za123 Mom46 Evet bende anormal bir durum mu diye şüpheye düştüm gerçekten yürümek bile işkence geliyor adım adım yürüyorum resmen
2kizanasi Yürümek eziyet gerçekten 36 olduk bugün, 29dan beri aynı ağrı, bazen daha hafif bazen daha çok ama hep var 🤦
AysennHED Za123 ya şuana kadar fazla ağrı acı hissetmedim ama bu son zamanda hiç iyi olmadı fena batıyor doktora da geçen hafta gitmiştim doğumda gel dediydi napcam Bilmiyorum ufak ufak batıyor ama canımı acıtıyor baya😔
BebisM Za123 ben tam 36 oldum basladi maden suyu tuketiyorum magnezyum icin coksa adim atamam herhalde suanda iyiyiz ama iste dogum yaklastikca boyle agrilar olacak
Darkgod Za123 inşallah olursa da günü biraz erkene alırlar 🙏😊 bende bugün 37 oldum ve neredeyse 34 den beri çekiyorum düşün üç haftaada sadece bir cm açıklık olduysa 😀
Za123 Bebek hareketlerinde de azalma oldu mu peki İnternette büyüdüğü için yer daralıp hareketler azalabilir yazıyordu