Merhaba güzel anneler. Buraya dogum hikayemi yazacağımı biliyordum ama biraz erken oldu 🤭 25 Nisan cumartesi günü kontrole gittim 37 haftalık olmustum. Belime sıcak agrılar giriyordu ama dogum olur diye hic düsünmedim. Doktor a 2 gündür agrılarım oldugunu söyledim ve nst ye bagladı lar. Cıkınca bu agrılara nasıl dayandın dedi doktorum ve şok olmustu. Bende dogum yapacak kadar hissetmedim dedim ve seni gonderemem yatıs veriyorum dedi saat aksam üzeri 4 tü. Eşim hastane cantamızı almaya gitti ben sabah kahvaltı ile duruyordum artık bisey yeme dediler yemedim yatısım yapıldı eşim geldi ve saat 6 bucuk da doguma alacağız dediler ve saat geldi çattı ameliyat a giderken içim buruktu cunku oglum la aynı bedende son dakikalarımdı bir yandan da cok sevinçliydim tabiki kucağıma alacağım İcin. Eşim ile vedalaştık ve doguma girdim simdi seni uyutacagız dediler ve kolumdan acılan damar yolu ile bir ilac yaptılar aynı zamanda agızdan hava gibi bsey tutuyorlar dı bayılmışım. Bebegim 9 dakika icinde cıkmıs ve eşim gormus yıkamıslar cok tatlıydı dedi 🥰 beni ayılmadan cıkarmadılar odaya. Uyanır uyanmaz aglayıp bebegimi sormusum. Bir gordum ki agrı sızı unuttum resmen. Canım oglum 37+2 Haftada dünyaya geldi ultrasonda 3300 cıkmıstı net 3 kilo 70 gram dogdu saglıklı masallah hic bir sorun yaşamadık. Cok sükür suan evdeyiz 2 gün kaldık ve eve geldik şükür 🤗 tek sorun göğüslerim tas gibi ve sütüm henüz cok akmıyor ama emziriyorum bol bol geldiği kadar. 3 4 güne acılır dedi doktorum 🥰 sormak istediğiniz bisey varsa sorabilirsiniz simdiden herkese hayırlı dogum lar dilerim 🥰🥰🥰