Kbrtk Merhaba arkadaşlar 13haftalık hamileyim 5.haftamdan buyana şiddetli bulantı ve kusmalar yaşıyorum sabahtan uyuyana kadar asla geçmiyor yemek yapamıyorum yiyemiyorum ve daha birsürü sorunlar bu arada ikizlere hamileyim sizler nasıldız ne zaman bitecek bu hal
Tugbacolak Kbrtk benım 5 ayım bıtene kadar sureklı olarak kusmustum ılac falanda fayda etmemıstı ınsallah sızın hızlı keser
ilkbahar Kbrtk benim 14.haftanın sonunda bitmişti şükür… İnşallah sizin de biter zor ya 😵🤪 ben 4 kilo vermiştim o zamana kadar
Balgebe Kbrtk bulantının en çok olduğu zamanlardasın zaten çok normal benim doğuma kadar sürdü bulantım her gebelik farklı geçiyor her insanın farklı oluyor
Muberraonur Kbrtk biticek inşallah canım 3.5 aydan sonra yavaş yavaş düzeliyorsun 4.ayında bişeyin kalmıyor bende 6haftalıkken başladı geçti çok şükür iştahlıyım artık herşeyi yemek istiyom😁
Ayseozerckr Al benden de o kadar.. kusmam yok ama bitmeyen bulantım var kussam rahatlayacağım sanki🥺 12 haftalık benimde
Degisken Bitmiyo benim doğuma kadar sürüyor.özellikle bi tane vitamin hapım var onda direk çıkarıyorum.bıraktım içmeyide . 16 ya kadar sürse de sonra azalıyor ama.
Kbrtk İnşallah hemen geçer kendime dua ederken her gebeye dua ediyorum çeken kişiden başkası bilmiyor umarım herkesinki hemen geçer de artık mutluluk dönemine geçeriz
Subuss6 Kbrtk bende 2 aylığım çok fena bulantılarım vardı 6. Haftadan beri ama son zamanlarda ne yersem çıkarıyorum, nolacak böyle bilmiyorum içtiğim folik asit felan hep çıkıyor açlıktanda ölüyorum ama ağzıma yemek koyamıyorum mutfaga giremiyorum 😞😞😞
Esinti Kbrtk Ben de 10 haftalık hamileyim. İkizler olduğu için bulantı ve kusmalar da iki katı olur dedi doktorum :( ilk hamileliğimde 15. Hafta civarında bitmişti benim. İnşallah tez zamanda geçer. Bi de bu hamileliğimde doktorun yazdığı ilaç çok etkili oldu daha az kusuyorum sayesinde
Kbrtk Bulantı kusma çok olduğundan yataktan kalkamıyorum yiyemiyorum ciddi kilo verdim sizler bu zamanlarda ne yaptınız ne yapıyorsunuz
Caglahassan Kbrtk bende böyleydim iki kere acilde serum yedim gece sonra ilaç tedavisine başlandı çok şükür azaldı artık ilaçlarıda azalttım kilo veriyorsan mecbur ilaç iste canım ben sonradan içtiğime çok pişmanım kendime eziyet etmişim resmen prilam dr ve zofer kullandım yanında b12
Ebrumurat07 Kbrtk bende 13 haftadayım sabahları uyanamak istemiyorum resmen kusmaktan gözlerimi Açar açmaz başlıyor ☹️
Kbrtk 16+3 oldum hala bitmiyor psikolojim bozuldu artık ne yapıcam bilmiyorum yemek yapamıyorum yiyemiyorum ağrım yok bulantım çok
AsIkAn Çok geç yaZdım belki ama çok ilaç denedim , tuzlu çubuk , beyaz leblebi vs …hiç fayda görmedim .. bir tek Prilam isminde ilaç iyi geldi . Doktorunuza danışıp kullanmayı deneyebilirsiniz
melikeemektar1 Kbrtk hamile olduğumu bilmeden başlamıştı bulantılarım ve neredeyse 25 haftaya kadar devam etti doktorunuzdan bulanti hapi isteyin ve dirayetli olun başka çözüm yok 😂