Aysenozturk007 Kızlar hamilelikten 3 ay önce kanamalı idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ve devamlı idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum. 2 haftadır idrar yaparken ağrı yaşıyorum kasığımdan doktora gitmeye korkuyorum ne yapmalıyım bana fikir verin nolur 😢
Zlhb Aysenozturk007 valla enfeksıyon bence çok daha zarar veriyor bebeğe ihmal edilecek bir durum değil maalesef
Ltbumt Aysenozturk007 idrsr için en iyi cözğm 3 litreye yakın su içmelisin her gün ama en önemlisi doktora acilen git ihmal etme enfeksiyon Allah korusun düşüğe bile neden oluyor
ECeren Aysenozturk007 tatlım ilk iş rand al çünkü bu gün daha kontrole gittim doktorum idrar yolları enfsynlarının yol açtığı sorunlardan bahsetti burda yazıp canını sıkmak istemem önlemini al ve lütfen doktora git 🙏🏻
Kubs Doktora gitmelisin tabiki biz burdan ne yapabiliriz birisi yanlış bir şey söylese sende yapsan sonra al başına iş. Acile git idrar ver duruma göre antibiyotik verirler yine heralde uygulamadan medet ummak ne bileyim çok garip yani
Aysenozturk007 Ltbumt canım bebeğim 25 haftalık ve 3 litre su içmeme rağmen böyle 🤦🏻♀️ İdrar yapıyorum bitimine yakın canımı mahvediyor