Leyla508 33. Haftada yaptırdığımda çıktı iki kere çektirdim ikisinde de 180-200 arası çıktı. Ama brnim bebeğimin Bi böbreği ağır hasarlı dogunca belli Bi süre sonra alınacak tek bbörekle yaşıyor gibi şuanda doktor ondan kaynaklı dedi genellikle böbrek rahatsızlığı olan bebeklerde hipertansiyon olurmuş kalp atış hızının fazla olmasının sebebi de bu dedi

Leyla508 bennim iki haftadır çıkıyor da susuzluktan dediler giddiyorrum bir litre su içip biraz yürüyünce duzeliyor

Darkgod cevap verdiginiz için teşekkür ederim 150-170 arasıydı ateşin varsa oda etkiler dedi tahlil felan yaptırdık bakalım inşallah sıkkntı yoktur

EmineTavan cevap verdiginiz için teşekkür ederım 34. Haftadayım 150-170 arası cıktı doktor taşikardi bu dedi idrar ve kan tahlili verdim bakalım yarın ne diycek rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin daha cok küçükler

Leyla508 benim iki haftadır öyle oldu işte canım oda ikisinde de su iç gel dedi bir buçuk litreye yakın su içtim tekrar gittim düzene girdi bişi demediler baana sadece biraz heyecanlı dediler

Darkgod kaçıncı haftadasınız inşallah hiçbir sıkıntı olmadan kucagımıza alırız

Leyla508 37+0 bugün inşallah tek temennim o sağ salim gelirler inşallah hepimizin yavrusu bı sıkıntı görmedik dediler ben hiç su içmeden gidiyordum nstye o yüzden dediler

Darkgod bana iç gir dedilerde 2-3 yudum içip giriyordum birdaha bende öyle yapayım

Leyla508 yok canım ben de dedim de doktor öyle küçük bir iki değil de en az bir bir buçuk litre içeceksin dedi