Sun Kızlar malum kuaförler kapalı artık jiletle alıyorum ama göremiyorum öyle oluncada kesiyorum önerdiğiniz bi jilet varmı kayganlaştıran kullanışlı sert çıkarmayan
Elizzz Sun venüs var gratisten almistim 3 lü satiliyor bende aynayla aliyorum 7.aya girdim karnimdan önümu görmüyorum malesef jilete döndüm😅
9816tt Sun glitte Venüs 5 bıçaklı harika ve onun köpüğü var ikisini bir arada kullanırsan ağda gibi sonuç alırsın ve kayganlaştırıcı koruyucu bantları olduğu için istesende kesemezsin
NihalBurak Canım ben de yeni aldım Venüs 5 bıçaklı sarı renkli olandan aldım geçen hafta trendyoldan 3 lu satılıyordu 50 TL gibi bi fiyata almıştım kendinden jelli ben memnun kaldım
Msltms Sun Venüs çok güzel kayganlaştırıcı başlıklı olduğundan çok iyi memnunum mavisi pembesi turuncusu var hangisini alırsan al memnun kalırsın 🤗
Hhabibe En iyisi 5 bıçaklı Venüs’ün mor olan kesme yapmıyor ıslatınca kenarları jel şeklinde daha kolay almanızı sağlıyor
Sedaahmett Sun bende bugün venüsle aldım canım. Ayna koy önüne. Venüsler kendinden jelli zaten. Kayganlaştiriyor. Yavaş yavas al sen yinede hızli alma 😂 gratisten almiştim
FSB Sun Venüs mor. Bir de kuaför arkadaşım var 15 gün sonra randevulu çalışmaya başlayacaklarını söyledi az önce 😬😬
Anne71 Sun 29 da memlekete geldim gormeden yavaş yavaş dikkatlice yapıyordum suan 33üm ayakta suyun altinda çok durunca yoruluyorum eşimin yaninda olsaydım yoabildifim kadarini ben kalırsa eşim yardimci olurdu 😂😂