Burcu_1 hurma yemek doğumda kolaylık sagliyo açılma acinsisan yararlı diye biliyorum 23 haftalık hamileyim Ramazan ayının da olmazsa olmazı hurma şimdi iftarlarda yesem bir zararı olur mu ki şimdiden açılma olur mu
Dilaara Burcu_1 sanmıyorum canım abartmadan yiyebilirsin ben hamileliğimin basından beri ara ara yiyorumm 33.haftamdayım birsey olmadı . Sanırımm açılma için günde 10 tane falan yemek lazım :)
9816tt Burcu_1 Dilaara hurma çok şifalı bi meyve Hz Meryem doğum yapmadan önce yiyince Rahmi açılmış doğum yaptıktan sonra da yiyince Rahmi toparlamış ve süt yapmış. O yüzden doğum öncesi ve sonrası faydası çok olan şifalı meyvelerimizden ve süt yapıcı özelliği var ama tek rakamlarla yiyebiliriz 1 3 5 7 9 11 gibi doğuma yakın 11 tane yiyenleri duydum ama bende açılma yapmasından korktuğum için günde 1 tane yiyorum
Burcu_1 Dilaara sadece açılma değil bir sürü faydası varmış o yüzden bende yemek istedimm bir yandan da açılma yönünden tedirgin oldum
Dilaara Burcu_1 abartmamak kaydıyla bişey olmaz bence canın istiyorsa ye canım hamilesin yapacak bişey yok
Dilaara 9816tt sagol canımm bilgi içinn . Dogumdan sonraa da bol bol yiyelimm bol sütümüz olsun inşAllaah 🙏