Emossehmus Tnskmn esim kuru hurma kuru kaysi kuru uzum cewiz kuruyemisler muz pekmez falan getirdi iyi olur deqilmi hurmadan 3 4 tane yedim digerleinden bi avuc folik asite kullaniyorum
Emossehmus Meryemcez aslinda ilk gebeligimden snra aklima gelmedi deqil ama bakalim kismet dedim insallah onu soylemeye bile gerek kalmz 3 snra gittigimde gelisiminin basladigini ve kalp atisini duyarimm
Zlhb Emossehmus kötü düşünme inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.Genetik test yaptırmış mıydın pıhtılaşma testi?
Zlhb Şimdi okudum düşük yapmaya gerek yok pıhtı testi için kuzenim bekarken ve yeni evliyken yaptırdı hemde üniversite hastanesinde yaptırdı
Emossehmus Zlhb yaptirabiliyormuyuz yani insallah buna gerek kalmaz allagin izbiyle persbe gunu guzel mujdemi alirim rabbim yawrumu bna bagislasin
Zlhb Emossehmus valla yapılıyor yani yaptırdı inşallah gerek olmaz da hatta birinde özel muayenehaneye gidiyordu özel laboratuvarda yaptırdı ,birinde Ankara Gazi hastanesinin Profesörü var onun yerine gidiyordu gazide yaptırdı
Emossehmus Zlhb ankara icinmi gecerli acaba bn adanada oturuyorumda 3 gebelik dusuk snrasi yapiliyor dendi bn pesembe gunu gidince bunuda sorucam doktoruma
Gencanne25u Emossehmus sen korkma başka bi doktora git birde hiç endişelenme bu hafta olayları baya karışık gercekten bi daha gittiğinde büyümüş görüceksin 🥰🥰😘😘
Gr1992 Emossehmus bnm dusuk tehlıkem kanamam olmamasına ragmn progesteron hap kullanıorm ayrıca 2 tanede haftalık dusuk onleyocı ıgne vuruldum
Gr1992 Gencanne25u bnmde adete gore 7+1 haftalıktım dun gttk doktora ama ultrsynda 6+5 cıktı 3 gun geriden glıo dedi gec dollenme olmus dedi ama korkulck bsy dgl kalp atısı kese gayt guzl dedi mm falanda yukselmıştı 2 hafta snra konteole gtcm ins bı sorun yasamam
Emossehmus Gr1992 ewet cnm sende kalp atisi var cok sukurki bnde kalp atisida duyulamadi onemli olan kalbi atmasiydi iki hafta gerilik duzelebiliyor 😔
Gencanne25u Gr1992 yok bir şey olmaz korkma 😘 benim 10 gün geriden geliyo ama yapcak birşey yok gelişimi güzelse hiç sıkıntı yapma herşeyin hayırlısıı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziii ❤️😍🥰🥰
Gr1992 Tnskmn bnmde adetle ultrasyn arasında 3 gungerilik cıktı hersey norml dedi pki nezamn esıtlenir bu durum
Akts Gr1992 benim de 6. 7. Haftalarda öyleydi bi 5 gün sonra 3 gün gerideydi. Tam ölcemıyor ultrason kücük oldugu ıcın. Bebek buyudukce netlesır. Dert etmeyin kalp atısları duzenliyse 😊🙏🏻
Emossehmus Akts insallah gulum bnm kalp atisini daha duyamadik malesef oyuzdeb biraz tedirginim bol bol muz cewiz findik kuruyrmisler kuru meyweler yiyorum insallah 3 gun icinde ilerleme gozlenir 😔
1tinybean Emossehmus İki düşükten sonra bakılmıştı bana da. Pıhtılaşma sorununuz olabilir. Bence ısrarcı olun yapmaları için. Hatta her ihtimale karşı kan sulandırıcı isteyin şu an
Emossehmus 1tinybean oyle yapicam indallah persembe gunu yine cagirdi insallah kalbi duyulur 4 gun ilerleme olur aksi takdirde ilerlemeyen bi bebek icin bi faydsi olurmuki