Byn_hassas Arkadaşlar ben aslen denizliliyim fakat güneydoğu da görev yapıyorum acil on günlüğüne memlekete geldim ayrıntılı ultrasonum var onerebileceginz doktor ve ücretlerini yazar mısınız Batman'daki doktorum yaptirt gel dedi önerir misiniz
Dilann Byn_hassas bende batmanlıyım hangi doktora gidiyorsunuz ama şuan İstanbulda kalıyorum 10 snra gtcem memlekette bende orda Olcam ayrıntılı ultrasonu.
Byn_hassas Denizli de bir sürü özel ve doktor olunca bilemedim kızlar yardımcı olun ücretler içinde 😘
Byn_hassas Dilann ben Denizli'ye yaptirtir dim ayrintiliyi ama Batman'da medikalparka gidiyorum cengiz bey doktorum
Byn_hassas Denipol e gittim arkadaşlar 150 lira verdim zaten yeni açılmış kalabalık değil ve doktor Tansel bey o kadar sıcak kanlı o kadar bol açıklayıcı ki gerçekten hayran kaldım hastaneye ilgiye
Byn_hassas Fulyag açıkçası olmadı bir gün önceden aramıştım hemen yarın iki de sizi alalım dediler yoğun olmadığı için hatta doktor bey nerden buldun burayı dedi şans eseri dedim ama çok memnun kaldım hocam dedim bence oraya gidebilirsiniz sanırım genelde ücretler de aynı
Fulyag Byn_hassas BEnim daha erken hemen hemen 2 ayım var ama Alaşehirde yaşadığım için İzmiri de Denizliyi de araştırıyorum ben de bakayım oraya teşekkürler 😊