Ayserksi Haftaya girdim fakat karnım çok belirgin değil bebeğin gelişimi ile ilgilimi korkuyorum 2 aya yakın doktora gidemedim. Hanımlar yazarsanız sevinirim
turunculuanne Ayserksi 2 ay çok uzun olmuş canım bence bi gitmelisin. Benim de 16 haftam dolacak en son 4 hafta önce gitmiştim içim içimi yiyor hergün. İmkanın varsa mutlaka doktorunla görüşüp git
esenyamandaa Ayserksi biz 21 haftalığız karnım yok denecek kadar az 63 kiloyum ve hafif göbek gibi duruyor hamile gibi durmuyorum yani hiç kafana takma bence çok normal kişiden kişiye değişse bile bende durum bu canım😊
Aysenes Ayserksi karinin buyuklugi kucukmugi bebegin gelisimiyle alakasi yok bende 19+4um benmde yok normal yani 🤷♀️
Ayserksi esenyamandaa ya öylemi rahatlattın valla içimi görende karnın yok diyince acaba gelişimi ile ilgilimi düşünmeye başladım demek kişiden kişiye değişiyor
Aydabdullah Ayserksi normaldir merak etme insaAllah saglicak gelir bebis ben kilo fazla aldigim icin karnim belirgin ,cinsiyeti alakadar eder mi bilmiyorum ama oglum olacak
Ayserksi Aysenes boyum 73 kilom 59 sanırım herkesin farklı oluyo bu durumda😊 ama korktum açıkcası etrafımdakileri görünce
Aysenes Ayserksi beni gorende nasil hamilelik diyo napiyim canm belki ic karnim genis ve kiloda almadim ama istahim acilmaya basladi artik 🙄😁 vallaha hic kafana takma göbegin buyuklu bebegin gelisimiyle hic alakasi yok yapi meselesi 😊
Ayserksi Aysenes sağol canım😊 benimde iştahım açıldı hep aç hissediyorum yemek yemeğince hafif mide bulantısı hissediyorum illa yicem o an☺️
Ayserksi Aydabdullah amin canım seninde inşallah 😊 erkek çok duyuyorum bu ara bende bu hafta öğrenicem inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin☺️
Aydabdullah Ayserksi amin hayirlisla ogrenirsin insaAllah ben 13 haftalik iken ögrenmistim 👩👦sen iyi dayanmissin 😅❤️
Ayserksi Aydabdullah ya aslında bana 11 hafta bitmek üzereyken bir çıkıntı görüyorum ama kordonda olabilir henüz erken söylemem için yüzde 51 erkek diyim dedi bilemiyorum ki😀
Aydabdullah Ayserksi Hayirlisi olsun genelde erkekte pek yanilma olmaz diye biliyorum ben 16 inci haftada agrim oldugu icin tekrar gittim ben sormadan tekrar erkek oldugunu soylediler Allah gönlündeki hayirlisiyla nasib etsin