Asiyenihat 2 aylık hamileyim bebeğim 8 haftalık ve ben çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye ilacı içiyorum onuda kusuyorum bebeğe bişey olursa anlarmiyim acil yardım kızlar rhatlatin beni piskolojim daha şimdiden bozuldu😓😒
Retina Asiyenihat tatlım zaten 12. Hsftaya kadar folik asit içiyosun sonra multivitaminlete başlarsın. Folibol rahatsız edıyosa muadil bi markanın folik asidini dene eczaneye sor daha hafif etkileri olan muadili vardır. Birde içmeye özen göster folik asit önemli diyorlar
Gizemmmm Asiyenihat canim sakin olmaya calis. Malesef ki hepimizde var o korku. Ama abartmamak lazim negatif enerji gondermeyelim yavrularimiza.Rabbim korur bebişlerimizi insallah 🤗
NaimeYilmaz Asiyenihat bende zorlanırdm ıcerken sabahn 4üne 5ine alarm kurardım 2 kraker yer ılacı ıcer uyku sersemı uyurdm gene. Hepımız olduk öle zor zar ıctık . Bişey olurmu kısmına gelıncede Allah bilir 27 haftamıza girdik ama yarın ne olcagını bılemıoruz 🙏 Allahtan hayırlısını dıleyıp sakin durmakta fayda var bebişlerde bızım kdr etkılenıor emın ol
Tuba704 NaimeYilmaz her yerde denk geliyorum da yorumlarınıza hep güzel moral verici motive edici yorumlar yapıyorsunuz bunun için özellikle tebrik etmek istedim😊 Sağlıklı doğumlar inşallah
Asiyenihat NaimeYilmaz haklisinda ilaclada alakası yok her dakka görmek istiyorum bişey oldumu diye ödüm kopuyor
NaimeYilmaz Tuba704 Saol canm hamılenın hamıleden başka dostu yoktur 😊 Sanada hayırlı dogumlar ınsallah 🙏