Mrblar bebşlerini bekleyen güzel annişler.
_burda dogum hikayelerini her okudugumda gözlerim doluyodu sabırszlıkla oglumu bekliyordm. En baştan beri oglum makat gelişti (kafası yukarıdaydı) doktorum böyle giderse sezeryan yaparz dedi. Bnde en başta beri sezryan istiyodum. Normal dogmdan cok korkuyordm. O sancılar alttan dikişler beni cok korkutuyodu. 10 nisan Sabah 9da gittik hastaneye doktorum muayene etti hala makat geliş dedi yatışını yapalım dedi. Tabi ben akşamdan hç bişey yemedm biliyodm dogm olack. 11 gbi aldılar doguma. Belden ignemi yapıp sontamı taktılar. Ve inanın igneyi hiç hissetmedim. Bianda ayaklarıma sıcaklık geldi. Doktorum geldi snra gayet güzel hem sohbet muhabbet ediyoruz hem doktor sezeryana dewam ediyodu. 10 dkka snra oglumun sesini duydum bi anda gözlerm doldu. Öyle güzel sesi wardı ki 😁 oglum cıktıktan snra inanılmaz derecede omuz agrısı başladı bende dayanamıyordm artk. Doktora beni tamamen uyutun dedim tamam dediler. İgneyi yaptıktan snra hani uyumadm daha uyutun dedm şimdi uyursn dediler 😀 gözümü bi açtm odamdaym 😍 oglum mışıl mışıl uyuyodu 😍😍 ayaklarımın uyuşuklugu geçnce yürümeye kalktm. Ve zorlandıgm tek şey ilk ayagı kalkış oldu 😟 eşime söyledigm ilk cümle şu oldu: bidaha cocuk falan yapmicaz 😁😁 o anki psikolojiyle tabi. Sonra sabaha kdar yürüdm. Hemşire saat başı yürü dedi ben 40 dakka da bi kalkıp yürüyodum. Cok şükür sabaha kdar kendime geldm. Hastaneden cıkarken bile kmse girmedi koluma 😁 ama dogmdan snra sag bacagmda diz üstümde inanılmaz uyuşukluk deri altnda yanma oluyodu. İlk bi hafta sabah aglayark uyanıyodm. Doktor sinir sıkışması olmuç dedi. Annemler gelemedigi için cok üzülmştm. Cok aglamştm. Doktor kendini cocugunla meşkul et kafana bişey takma dedi yürüyş yap geçer. Öylede oldu şmdi bnde oglumda cok iyiyz cok şükür. Kucagmda bana bakıo şmdi😍 Ufak tefek gazımız olsada toparlanıyorz. 😍😍 darısı cocugunu bekleyen tüm annelere. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. 😍😗