[silindi] Kevserbdr0 hastanın hekim seçme hakkı vardır ama hekimin hasta seçme hakkı yok. Kesinlikle bunu ona çekinmeden söyleyebilirdin gerekli yerlere şikayet et bende hemşireyim bazı hekimler gerçekten çok saygısız terbiyesizlik etmeden haklarımızı hatırlatmak gerekiyo bazen 🤦🏼♀️
Kevserbdr0 [silindi] gerçekten öyle. Zaten hasta lik durumu olmasa yada bi sıkıntı olmasa kimse hastaneye gitmez bir sorun varki gidio ondada böle şeylerle karsilayorux
Babybel Kevserbdr0 aynen aynen ben Herhangi bi doktordan randevu almak istediğimde çok defa kadın olduğunu duyunca vazgeçmişimdir 🤣🤣🤣
Gunsss Ben olsam Sağlık Bakanlığı, Bimer ve Cimere şikayet etmiştim şimdiye kadar. Kimse babasının hayrına iş yapmıyor devlet onlara maaş veriyor. Kesinlikle susmayın ve üstüne yatmayın bu durumun.
Kevserbdr0 Gunsss ettim zaten direkt o gün cimer den . Ilk defa yaşadım ve bir daha yaşamak yada baskasinin yasamasni istemm
Gunsss Kevserbdr0 Ben olsam Sağlık Bakanlığı, Bimer ve Cimere şikayet etmiştim şimdiye kadar. Kimse babasının hayrına iş yapmıyor devlet onlara maaş veriyor. Kesinlikle susmayın ve üstüne yatmayın bu durumun