MerveYildirim Kızlar 34. Haftamdayım ve grip oldum 😷 Ateşim var , nefes almakta güclük cekiyorum , burnum tıkalı Ve ilac kullanamıyorum . Kolum kalkmıyor , halsiz kaldım iyice . Ne yapmalıyım , bebege zararı olur mu 😓
NaimeYilmaz MerveYildirim ben öleydm 2 gun ınce sabaha kdr uyuyamadm nefes alamıorm dıe agladm hep 🙄🙄 sabahn 5inde esim debız suyu aldı sukur fayda etti .. burunlarım acıldı bıraz zencefıl kullan mutlaka benım doktorum 2 cocuk annesı sreklı hasta olurdm ama zencefıl 3.gune sarkıtmazdı hastalıgımı derdi hep
Sonay MerveYildirim bebeğe zararı olmaz ama sizi zorlar doktora gitseydiniz keşke bu kadar ağır geçiriyorsanız onun dışında bol c vitamini ve istirahat edin geçmiş olsun
Tkrzm MerveYildirim canım geçmiş olsun C vitamini al bol bol kivi çilek yeşil biber falan ama en önemlisi doktora görün mutlaka..
MerveYildirim yefeninannesi yarin doktprda randevum var. Bugun gittim yokmus , yarin tekrardan gidecegim artik
MerveYildirim NaimeYilmaz nefesim sanki ejderha atesi gibi 😂 Bogulacak hale geldim nane limon fayda etmiyor 😓 Bi yarin olsaydi
Kbrbrfn MerveYildirim Allah şifa versin,Mevlam yardımcın olsun ☹ Eşin limon sıksın az tuz ile. Direncini yükseltir. Ilık su ile duş al,şifadır. Bebeğine Allah'ın izniyle zararı olmaz. Benim doktorum günde 4 taneye kadar ağrı kesici alabilirsin demişti(parol,minoset) eklem ağrısı çekiyorsan ağrı kesici az işe yarıyor. Bende çok hasta olmuştum o günlerim geldi aklıma sana çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun ☹😘
MerveYildirim Kbrbrfn amin cok sagol canim , insan ilac kullanmaya korkuyor bisey olur bebise die . Sonrada kilo almaz mi bu hafta diye uzuluyorum 😂
yefeninannesi Bol istirahat ve c vitamini alın bende geçirmiştim Ihlamurun içine bal ve bol bol limon sıkıp 2 Günde iyileşmiştim ve çalışıyordum dinlenemiyordum bol bol istirahat de toplamanıza yardımcı olur Burnunuz için de tuzlu su ile temizleyebilirsiniz açılacaktır ve rahat nefes Almaya başlarsınız
Esrelf MerveYildirim canım ateşin 38 in üzerine çıkıyorsa korkma. Çıkarsa mutlaka acile git. gribe ilaç vermiyorlar genelde. Eğer vermezlerse acilde serum taktır.
MerveYildirim Esrelf tamam canim olmazsa oyle yapayim bari , zaten zor nefes aliyordum simdi tamamen yatamiyorum
Esrelf MerveYildirim bende iki defa grip oldum. Benimde senin gibiydi. Sıcak sıcak çorbaya limon sıkıp iç. Nane -limon yap. Ballı süt iç canım. Bol su iç. Birde burnunun önüne (içine değil) hafif viks sür o da biraz olsun burnunu açıyor canım.