nur_nurr Kızlar bu hapı kullanama başladığımdan beri mide bulantim , mide ağrım ve halsizlik çok oluyor. Kullananlar bu hapın etkisinden mi oluyor bunlar acaba?
civcivimmm nur_nurr bende yeni kullanmaya başladım 5 6 gün falan oluyo ilk 2 gün içtiğim an midem bulanıyodu şimdi içtikten sonra ağzıma leblebi atıyom 3 5 tane çok şükür olmuyo
Brce nur_nurr ben de kullanıyorum bayadır ama sıkıntı yapmadı bana, ben sabah tiroit ilacı da içtiğim için ferrum u kahvaltıdan bi saat sonra alıyorum belki ondandır
muhendisanne1 nur_nurr doktorum bana ilk trimesterde mide bulantısı yapabileceğini ve 2. Trimesterda vereceğini söylemişti . Üstelik aç tok farketmez. Ben hep tok karna içiyorum. Gerçi hamileliğim boyunca mide bulantım hiç olmadı .
Busraanur nur_nurr bende kullanıyorum canım ama eczanede bulantı olursa tok için demişlerdi bende bulantım olmasın diye hep kahvaltıdan sonra içtim hiç olmadı😊
civcivimmm nur_nurr aç karnına içtiğimizden oluyo bence sende bi leblebi yada tuzlu çubuk kraker yiyerek içmeyi dene ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün öyle yoksa mecbur doktora demen lazım başka ilaç versin diyr
nur_nurr Brce olabilir canım bana sabah aç karnına iç dediler ben öyle yaptım hep ama midem baya kötü
fatmasti Brce Bende troid ilacı kullanıyorum ama ferrumu gece içiyorum 1 saat sonra almaman gerektiğini biliyorum en az 4-5 saat sonra alınmasi gerekiyor.
Brce fatmasti sabah çok erken tiroit ilacını içip geri yatıyorum canım kahvaltıyı baya geç yapıyorum ondan iki ilaç arasında 4-5 saat oluyor , aynen iki ilacı yakın içmemek gerekirmiş sağolasın :)
nur_nurr muhendisanne1 benim çok oldu en başından beri tam geçti iyiyim derken bu hapı verdiler ve tekrar başladı 🤢
nesli-34 nur_nurr bana eczasi ilacin ustune kagit yapistirmis bak soyle yaziyor yemekle beraber yada yemekten sonra 1 bardak suyla icilir sut ve sut urunleriyle birlikte tuketmeyiniz demis
nur_nurr nesli-34 bana direk sabah aç karna yazmışlar canım ben gitmedim almaya eşim gitti soramadım da
nesli-34 nur_nurr valla canim yanlis bilgilendirmek istemem seni ama istersen tok ic kotu oluyorsan 😣
Edauysun Kızlar ben saglıkcıyım ferrumu tokta alabilirsiniz fakat sabah almakta fayda var bnde kullanıyordum ama cok midem agırdı😔arkalarıma vuruyor resmen 😔 sizde bu durumu yaşadınızmı? Bu normaldede yapıyor ama hamilelikte olnca korkyrm😔