denizsn Serpil_27 kuzum oraya bakmadım ben İbrahimli bölgesine baktım valla işte böyle sürekli zorlanacaksak zor olur bizim için 😕 muadilini kullanan arkadaşlar varmış yazmışlar olmazsa ona geçeyim diyorum sende zor bulmuşsun baksana demekki doğru söylemişler 😔
Serpil_27 denizsn bende zor buldum cnm yarın bende gezicem eczane eczane bulamazsak doktora sorucam artık doktorum kim cnm kime gidiyorsun
denizsn Serpil_27 duymuştum adını inşallah sağ Salim kucağımıza alırız.Benim 3.bu daha önce 2 düşüğüm var 😕
Kedili_Anne Muadili de kullanılabilir canım bulamazsan ilaçsız kalmaktansa enox da kullanabilirsn. Benim tüp bebek. Her ikisini de kullandım. Enox, clexane, oksapar. Bir farkı olmadığını söyled hekimim. Seninki de onaylarsa kullanabilirsn yani
denizsn Byzgnr kuzum doktorla konuştum enoxta olur dedi şimdi eczacıma söyledim ona başlayacağım ilgilendiğin için çok ama çok teşekkür ederim ❤️
Aknkbr denizsn bugun dr gittim inoxu kullanabilirsin dedi Bu ilaçlar coronada kullanılmaya başlanmış oyüzden sağlık bakanlığı hepsüni toplatmış eczane öyle dedi sağlık bakanlığına ve başkabana cimere yazın dedi ben yazıcam kullanmak zorunda olduğumu yazıcam sende yaz buluruz inşallah 🤲🏻
Esraibo1998 denizsn canım bende ilk başta oksapar 0.6 lık kullanıyordum eczanede bulamadım için enox 0,6 lık kullanıyorum doktoruma sordum içerik olarak ayni kullanabilirsiniz dedi
elifbarcin65 Arkadaslar benim bi sorum olacak ben 4+5 hamileyim ck bulantilarm oluyo bugun doktora gittim bulanti hapi verdi bu ac karna mi yoksa tok karna mi bilen varmi?
denizsn elifbarcin65 eczacı bişey demedi mi canım nasıl kullanacağın Hakkında veya doktorun ? Şimdi biz burda bişey desek Allah korusun yanlış olsa vicdani sorumluluğu var.