MustininAnnesi Yeni_anne_ Ohh cok sukur rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🤲🤩 Umarim bizde sıkı sıkı tutunuruz saglikli bi sekilde büyürüz 🤲
Yeni_anne_ MustininAnnesi Bir de şunu aklından çıkarma canım düşükle sonuclananlar genelde sağlıksız gebeliklermis hiç kafana takma yat,uzan ama ilaç kullanamıyorum diye de dert etme doğacağı varsa her şekilde doğuyor. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
MustininAnnesi Hadibakalim Bende akıntı falan bişey yok bugün kontrole gittim ve kese etrafında kanama var düşük tehlikesi biraz yüksek bol sıvı tüket dinlen ağır iş yapma ama normalede donebilir dedi 🤷♀️ 10 gün sonra kontrol var umarım normale döner 😔
MustininAnnesi semaoz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Tek doktor var bulunduğum ilçede 😞
Gul-08 MustininAnnesi ben de yaşadım, 10. haftamda kanamayla gittim kese etrafında 6cm kanama alanı vardı, rapor verdi doktorum 3 hafta kadar yatmaya çalıştım progestan kullandım 2 kutu, 14. haftamda kayboldu kanama alanı.Şu an 32. haftamdayım
MustininAnnesi Gul-08 Çok şükür Rabbim sağ salim kucağınıza almayida nasip etsin inşallah 🙏 Sorun şu bana ilaç falan vermedi 10 gün sonra mutlaka gelmen lazım dedi belki o zamanki duruma göre biseyler başlayacak 🤔
FSB MustininAnnesi benim başıma geldi canım. İlaç verdi doktorum sonra düzeldi. Şimdi ilacı da bıraktık hatta. Allah’ın izniyle hepsi geçiyor. Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin 💞
MustininAnnesi FSB Darısı başıma inşallah 🤲 Amin inşallah sağ salim sıkıntısız dünyaya gelsin minikler 🤲❤
Happy60 MustininAnnesi bendede ayni sorun vardi su an 39 haftalik hamileyim dikkat etmek gerekir ,progestan kullandim 4 ayliga kadar ,ev bile süpuremedim ,dişari bile cikmadim cok sukur 13 haftalikta kaybolmustu
Meryemmemis MustininAnnesi öncelıkle içini herzaman rahat tut her konuda çünkü birçok şey psikolojinin etkisi çok. Benımde öyle bi durumum vardı progestan kullandım ama vajinal alınca etkisini gördüm. Şimdi çok şükür bir sıkıntım yok 15 haftalık olduk😊
MustininAnnesi Meryemmemis Çok doğru söylüyosun valla ama işte o kaybetme korkusu mahfediyor😔😔 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
iremgun MustininAnnesi aaa nasık olur hem düşük riski var demiş hem kanama alanı var başka doktora görünme şansın var mı canım. Birde yatman da zor görünüyor.
MustininAnnesi iremgun Malesef bulunduğum ilçede tek doktor var il hastahanesine gitmem lazım malum ortalık karışık olunca biyere gitmeye korkar olduk 😔 Evet çok zor hemde oğlum çok hareketli
Gul-08 MustininAnnesi belki de, ama bebek tutunmuşsa ve sağlıklıysa kolay kolay düşük olmuyormuş korkmayın ama önlem almakta fayda var tabi.İnşallah bi an önce geçer sizin de.
mucize012 aynı durumu bende yaşadım canım hatta sonra kanamam bile oldu şükür su an sağlıklıyız sadece dinlen uzan kendini yorma geçer inşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌼
iremgun MustininAnnesi önlem alıp gidin derim ben gidebiliyorsanız ama tabi siz bilirsiniz. Inşallah acil şifa bulursunuz.
81anne MustininAnnesi canım benımde ilk gebeliğimde olmuştu ve benım kanama alanım oldukça büyüktü çocugu çevrelemişti diyebilirim bazıları kendiliğinden geçiyor bana ben hep kanamayla attım vucudumdan doktor yuzde elli düşer dedi hiç bişey olmadı 1 ay sonra kendiliğinden geçti doktorumda alan çok büyük oldugu için şaşırmıştı.. Pıhtı pıhtı kanamam olmuştu erken haftalar oldugu için düşürdüm sanmıştım öyle çok gelmiştiki ama çocuk gayet sağlıklıydı progestoran kesin başlatması lazım ama bu gibi durumlar için var zaten Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda atlatırsın.
Cucu2015 11 haftalıkken benim de keseye yakın bir kanama alanım vardı. Doktor progestan verdi fitil olarak kullandım. Yat dinlen demedi zaten öyle bir şansım da yoktu. 14 haftaya geldiğimizde kaybolmuştu. Ağrılarım da progestanı kullanınca bitti. Şu an 20. haftadayız çok şükür.