Alfa2017 Yarın alltan muane var ve her an doğurma ihtimalim de var tüy dökücü jilet vs. Sadece günümü kurtarıyor ağda alıcam genital için özellikle önerdiğiniz kolay ağdalar neler ve https://hizliresim.com/Z5cukS bunu kullanan var mı nasıl bişey
Zeyzeyka Alfa2017 canım bant kullanmayacaksan vivet yeşil kartüşlü olan güzeli, lazerliyim ama azda olsa çıkıyor bende ısıtıp makinasında kullanıyorum ama soğuk ağda nasıldır hiç bilmiyorum
nilgun_41 Alfa2017 bioder sirli portakalli ilik agda yillardr bunu kullanırım ben çok memnunum başka agda kullanamıyorum
bebegim_28 Alfa2017 bunun turuncu olanı var ılık ağfa spatula ile incesür ve ağda kağıdı ile az az yapıştır çek daha temiz oluyor ben öyle yapıyorum
witharzu Hazır sir ağda bantları kullanmanızı tavsiye ederim. Bu görseldekiler çok daha uğraştırıcı oluyor. Hazır ağda bandı olarak en iyi sonuç veet marka, fakat pahalı derseniz aynı şekilde farklı marka olarak Bimde satılıyor ve gayet iyi iş görüyor 👍🏻
nilgun_41 Alfa2017 trendyoldan almıştım kargo bedava olanları falan var ağdanın kutusu beyaz üstünde portakal resmi var aldığım o kaynar suyun içinde eritiyorum klasik ağdalar gibi agda beziyle uyguluyorsunuz