Meltemtuncoz Ebebekten bikaç birseyler aldım ups kargo ile gelicekmis bugün teslim edilcek yazıyor ama henüz gelmedi ilk defa böyle bi kargo duydum getirirlermi acaba bugün bu aralar siparis veren oldumu ebebekten?
Ftmnrr Meltemtuncoz banada mesaj geldı aksam 6 ya kadar getirirler canım ups bi çok kez kargo getirdi bana sorun yasamadım
Mrv3dmr Meltemtuncoz canım ups en iyi kargo firması. Diğerlerinden daha sistemliler. Her türlü gelir:)
KevserT Meltemtuncoz benimki de bugün geldi en iyi diyoruz ama mama sandalyemizin kenarı kırılmış allahtan çok önemli bir yeri değil
Duygu_ikra51 Meltemtuncoz ben sipariş veriyorum sürekli ups ile geliyor biraz geç gelen sorunlu bir kargo bende sipariş verdim halen bekliyorum
Meltemtuncoz Ftmnrr Anladım canm sağol. Bi kaç kişinin yorumunu görmüştüm burda yanlış kişilere bırakıyorlarmıs kargoları hep. İns banada olmaz öyle bsy😀
ElifOncul Ups en iyi kargo firmasi hem hizlilar hem de ozenli yapiolar gercekten. Yurtdisinda da yaygin bir firma
Nur-ten Meltemtuncoz canım ebebekten aldıklarımın bi kısmı ups bi kısmı ptt ile gelecekti ups ile olan hemen geldi diğerlerini hala bekliyorum. Ups gerçekten çok hızlı ve sistemli