Gazel0606 Aynı şeyi yaşamışız Allah bir daha yaşatmasın inşallah🙏🏻 Tedbir amaçlı yapıldı benim serkülajım ilk 3-4 gün yattım ama şuan yatmıyorum. Dediğiniz gibi ufaktan çok fazla ayakta kalmadan yemek yapıyorum ev içinde dolaşıyorum evimizin bahçesi var bahçesinde dolaşıyorum. Ama genel olarak yatmasam da istirahat halindeyim hiç eğilmiyorum yerden birşey almak için öyle genel elektrik süpürgesi, yatak çarşafı vb biraz yorucu işler hiç yapmıyorum. Çok şükür ilk başından beri hiçbir sorun yaşamadım serkülajla ilgili 2 haftada 1 doktora gidiyordum 15. Haftadan beri 3 haftada 1 gidiyorum. Arada içten sızlama hissediyorum bazen ama o da öyle rahatsız edici değil. Onun dışında normal hamileliğe göre 2-3 tık daha dikkat ederek geçiyor sürecim inşallah hep böyle sorunsuz devam eder. Dediğiniz gibi her anım korkarak geçiyor tedirginlikle geçiyor elbette Allah’ın dediği oluyor ama bu bebeğimi de kaybeder miyim endişesini bir türlü aramıyorum içimden. Bu yüzden elim bebek için alışverişe gidiyor geri geliyor şuan için bakıyorum araştırıyorum ama henüz hiçbirşey almadım