Tugbaali Merhaba, ateş ölçer alanlar hangi marka tercih etti, ya da alıcak olanlar hangi marka düşünüyor? Paylaşırsanız sevinirim..
Harvicell Tugbaali şuan piyasada ateş ölçer hem yok denecek kadar az hemde çok öok pahalandı bende bakınıyorum ama bulamadım 🙄
Hduygu Tugbaali bende yakın zamanda aynı postu açmıştım birinin söylediği çok mantıklı geldi. Şu sıralar virüsten dolayı çok gereksiz bi şekilde pahalı olduğu için normal ölçen aletlerden alınıp fiyatlar düştüğünde gerekirse temazsız alacağını söyledi. Bende öyle yapmayı düşünüyorum şuan
Tugbaali Harvicell büyük ihtimal koronadan dolayı temin eden çok oldu ve piyasa da fiyatlar buyüzden oldukça yüksek
Bugraanne Nnur06 ben aldım ama pek kullanışlı değil.yani uyanıkken tamam ama gece mesela uyurken kulağına sokunca uyandırıyor ve normalde de rahatsız ediyor.ben o kadar para verdim sonra da gittim temassız almak zorunda kaldım.yani bunları da göz önünde bulundurun derim
Harvicell Tugbaali aynen öyle düşünüyorum bende 😷 koltukaltı ateşölçer hakkında bir fikrimiz var mı peki
Nnur06 Tugbaali indirimli zamanlarını takip et canım yoksa gerçekten çok iyi bir ürün hiç pişman olmazsın
Harvicell edaaedaa33 bende temassız alacaktım ama şuanki durumda 600 lira vermek saçma geliyor . Kolaltı alacağım bende 🙂
edaaedaa33 Harvicell Temassızları dogru ölçmüyo dıyolar hangısı gercktn cok iyi olcuyo edıyo onuda bılmıyoruz en ıyısı ondan kol altı olan ☺️
Ceylizm Tugbaali Selamlar 🤗 Ben braun alından temasız aldım çok memnunum şu an. Sesli ve sessiz ayarıda var. Ateşe göre rengi değişiyor bu sayede acabada kalmıyorsunuz.