muhanneozge Ben de 13 haftalığım ne süt içiyorum ne yumurta yiyorum. Hatta bulantıdan günlerce tost yediğim bile oldu. İlk aylar sizin kanınızdan ihtiyacı olanları alır bebek. Hamile kalmadan önce ekmek yemezdim cevizli çiğ bademli kahvaltılar yapardım. Şimdi ekmek yoldaşım oldu. 😂😂
Betul55 Havagul bence süt için çok zorlama kendni ben çocukluğımdan beri süt içmiyorum. Doktorlar söylüyor yoğurt ve peynir yemek sütten daha faydalı
Sumgok Havagul ben 29 haftayım ve hiç süt içemedim canım normaldede sevmediğimden içmezdim ama onun yerine hergün yogurt veya kefir tüketmeye dikkat ettim
mermaid-nm Havagul poşet sütlerden alın ben de sokak sütü alamıyorum çalıştığım için kutu sütlerde çok işlem olduğu için tercih etmiyoruz özellikle çay çiftlik poşet sütünü tavsiye edebilirim.
Srpplt Havagul ben hic icmedim hayatimin herhangi bir bolumunde de icmezdim.sevmiyorum cunki ama yogurt peynir cok yerim bence boyle takviye edebilirsnz
Ecebrualper İlk 6 ay ne sut ne yoğurt ne yumurta hicbir sey yiyemedim yedigimde çıktı zaten aninda. Şimdide Günlük yumurta yiyorum ama hala süt yoğurt tuketemiyorum peynir yiyorum sebze yiyorum. 33+2 haftalık hamileyim😊
zeyzey95 Havagul sade süt bende içemiyorum nesquik aldım kakaolu oluyo bayıla bayıla içiyorum soğuk soğuk güzel oluyor.
Arzu_Kerimova Havagul ben sütü çoçukluktan (anne sütünden başka) içmedim.İçemedim.Ama 7 haftalık hamileyim süte karşı diksintim gitdi diyemem ama 2 defa içtim.Ama çay içemiyorum.Her kes hamileliği farklı yaşıyormuş😕Bide Azerbaycanda gülün çekilmişine gülap derler.Ben süte ondan katıp içiyorum.Sade süt içemiyorum😭
Ummhnmc Havagul bende süt içemezdim ama şöyle yapıyorum yanında çiğ badem, kuru üzüm, incir, vb tatlı bir şeylerle dene derim yine de içemezsen proteini başka ürünlerden al ama mutlaka al bebek için önemli 🥰💙
bebegim_28 Havagul bende süt içemiyorum süt gerekleri var ya ballı falan oluyor onunla karıştır yiyorum böylelikle süt içmiş oluyorum
Aslihansan Havagul bende içemiyorum haşlanmış yumurta da yiyemiyorum benim çocuk bütün vitamini ilaçlardan alıyo mecbur 😬
mommyissues Aslihansan haşlanmış yumurtadan ben de hiç hoşlanmazdım ama yemem de gerekiyodu bi arkadaşımın verdiği tarifle baya yedim. Yumurtayı haşlayıp iri iri doğrayın bir tane yeşil soğanı yine doğrayın içine biraz da sumak tozu ve pul biber tuz 👩🏽🍳 yumurtanın tadını bastırıyı yeşil soğan
Fatma1606 Aslihansan al benden de o kadar ilk başlarda zorla sütü içmiştim ama ye çıkar döneminde olduğum için ondan da tiksindim 😒
mommyissues Havagul süt tüketemiyorsanız yoğurt yiyin bol bol hatta ev yapımı yoğurdun daha iyi oldugunu söylerdi doktorum. Ya da sütün içine muz koyabilirsiniz çilek koyabilirsiniz mevsimi güzel olur
melindam Havagul Sütün İçine ceviz Atıyorum Bide Rondodan Geçirilmiş Petibör Koyuyorum Muzla Birlikte İçiyorum Diğer Türlü Zor Alıyor 1 Çay Kaşığı kadarda Bal Koyuyorum. Gece Yatmadan Önce İçiyorum
ArasveAnnesii Havagul Bende başlarda süt yoğurt asla yiyemiyordum, ama çok şükür geçti. Bulantı döneminden sonra umarım sizde de geçer tüketebilirsiniz. Bu arada süte ve yoğurda içine birşey katarak yemeyi denediniz mi
Miniksusam93mr Havagul evt en iyisi oyle.iyi bi yerden süt alip kaynatip mayalyrm kolay zaten miktarini iyi koymak lazm. Nette de cok video.var zaten .ama hazr yoğurtla tadi farkli oluyo tabi bence
Miniksusam93mr mermaid-nm aynen yogurt daha etkili hamilelikte diyodu bi doktorda. Ben de yogurdu yerken sklyorm meyveli yapyrm .