Dmlsnmzz Kizlar bebekleriniz icin pisik kremi ve sampuan olarak hangi markayi tercih ettinız cok kararsızım ve artık almam gerekıyor 😳🙄
NaimeYilmaz Dmlsnmzz sampuan unıbaby yenı dogan sampuanını aldm pişik kremı olarakta sucodrem aldm onu onerdıler cogunluk
Ceren35 Dmlsnmzz pisik kremi icin bende cok kararsizim kime sorsam o bize alerji yapti bu alerji yapti diyor ama sanirim en iyisi sudo krem dün epey onu övduler bana 2-3 arkadasimda kullaniyor cok memnun
Aysenn Biz chicco set aldık ama en güzeli zeytinyağı diyorlar pişik için. Ilk 6 ay için saç şampuanı kullanmayın diyorlar ama ben de bilemedim 😏 Şampuan için sonra uni babye geçmeyi düşünüyorm 🤗
Ceren35 Aysenn bende o konuda kararsisiz jhonsons baby aldim ama saf zeytin yagli sabun kullanmak var aklimda
Aysegull33 Sampuan uni baby. Pişik kremide sudocream aldim canım insallah pişik olmaz bütün bebislerimiz 🙏🏻
Emine55 MerveKya vallahi bende unibaby aldım ama arkadaşlar sabamet yada nıvea alsaydın dediler ilk başta unibaby göz yakmış bunlar iyi gelmiş
Aysenn Ceren35 evet dediginiz de olabilir. Ben pişik için de zeytinyağının çok faydalı olduğunu duydum 🤗 Masaj için de aynı şekilde 💞
DuruSuedaAca Bende mustela aldım şampuan ve pişik kremini ayrıca chicconun şampıanınıda aldım birde sudokrem aldım ufak boy çantaya atarım diye ☺
Ceren35 Aysenn evet bende duydum mucize zeytin yagi o yuzden el yapimi zeytin yagli sabunlar var izmirde cok rahat buluyorum onunla da yikamayi dusunuyorum bende ilk
MerveKya Emine55 bi denersiniz sorun olmazsa kullanmaya devam ederseniz duruma göre değiştirirsiniz olmazsa karar sizin 😊
Serdogrul Dmlsnmzz ben nivea almıştım şampuan olarak ama bıZde kepek yaptı o yuzden bebek arabası alırken hesıye edılen chicconun şampuanını kullanıyorum cok memnun kaldım. Pişik kremi olarak sudocrem ve sebamed aldım