Nurunilkmucizesi Merhaba arkadaşlar, Gebelikte tekrarlayan enfeksiyonunuz oldumu Bir kaç kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldinizmi nasil cozum buldunuz? Paylaşirsaniz sevnirim :) ‘’ Su , Beyaz iç çamşiri, ütü ( Denendi:) ‘’
Mrwemn Nurunilkmucizesi bennnn hic gecmiyor ama cozum bulamadim. Kizilcik suyu dediler 3 sise ictim yine faydasi olmadi. Tekrar antibiyotik basladik.
Glbgc Nurunilkmucizesi benimde geçmeyen enfeksiyonum var antibiyotikler fitiller hiçbir işe yaramıyor maalesef
Meltem3421 Nurunilkmucizesi ben 21 yaşındayım 10 senedir idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum ama hiçbir şekilde geçmiyor kullanmadığım ilaç kalmadı ama gidiyor geri geliyor şuan 5 aylık hamileyim ve hayla aynı hiç değişmedi sürekli ilaç veriyor doktorum
NurayHakyemez Nurunilkmucizesi benim ilk trimester da vardi kac kez ilac kullandim 3 litre su ictim gecmedi en son ayranla geçirdim birde her tuvalette havlu peçete kullandim ped naylon olduğundan onu da eledim o sekilde geçti çok şükür
sevdaguel Bende aynı dertten muzdaribim malesef 1 ay boyunca antibiyotik kullandım ama şimdi yine devam ediyo şikayetim çarşamba kontrolüm var muhtemelen yine tahlilde çıkıcak
UmaY-34 Kvlkgzmerhn canım fitilin adı neydi bana da verdi ama korkuyorum kullanmaya bebeğe zarar verir diye
sevdaguel Nurunilkmucizesi evet önce 2 kutu kullandım antibiyotik geçmedi hatta bu sefer kanda da çıktı enfeksiyon sonra 2 kutu daha içtim
htc-92 Nurunilkmucizesi kanda baktırmadım hiç ama sürekli lökosit 100 civarı çıkıyor. En son geçen hafta 105 çıktı. Ve arada iğnelenme gibi sancı giriyor vajinal bölgeme.
hafsahamza canm dr bana da suya katılan saselerden vermişti defalarca ama hiçbir işe yaramadı ama düzenli olarak hergün 1 bardak ılık suya yarım limon sıkıp içtim 3 günde bile etkisini gösterdi o agrı sızım geçti 1 hafta yapıp 1 hafta ara veriyodum dene faydasını görürsün inş
Babybel hafsahamza Limonlu suyun dışında günde kaç litre su içtiniz . Benimde enfeksiyon sorunum var ve ben çocukluğumdan beri su içemiyorum su Miğdemi bulandırıyor🤕🤕
Kvlkgzmerhn UmaY-34 trivag di kuzum korkma doktor verdiyse biraz kokuyu aldı benden geri baslatiyo ama 1 ay sonra filan