Tnskmn Eliftufan içinde yatağı yok demi canim ekstra bide yatak mi alınması lazim birde sallanma özelliği var mı acaba hazır almis birini bulmuşken sorayim kusura bakma 😀😀😀
Eliftufan Tnskmn ne kusuru kuşum bunun için buradayız 🥰 extra yatağı yok kendimiz ayrı alacağız. Evet sallanma özelliği var 🥰
MinnakLiva Eliftufan ikiside çok sağlam kraft mesela yeğenlerim kullandı şimdi ben kullanıcam, ama pregoda çok sağlamdı arkadaşımda var
May18 Eliftufan kraft ne kadardı canım fiyatı 880 ıyı almıs sın Musamba gıbı mı yanı resimde oyle cıkmıs kumas mi
Gencanne18 Eliftufan bende ankarada yaşıyorum 30hafta oldum daha bişey alamadım dışarı çıkmaya gezmeye korkuyorum en azından bi yerde indirim varsa gidip ordan direk alayım😊 🙏🏼
Eliftufan Gencanne18 çukurambardaki mağaza 11 de açılıyor 8 de kapanıyor çok sakin idi mağaza kalabalık değildi dezenfekten de vardı🥰
Gencanne18 Eliftufan çok teşekkürler yarın orayı arayım ona göre gideyim prego olimpia pembe olana bakıyodum 800tl fiyatı en son onu alcaktım ama bu cosmos daha iyi sanırım