Gkilinc hilal_yener bende 32 de 13 tü ama diyet e başladım şekerim sınırda çıktı yoksa benimde öyle olacaktı. Allah yardımcımız olsun inşallah normal doğum için birşeyler yapiyomussunuz kizlar 🥰
hilal_yener Gkilinc benim şekerım olmadıgı halde aldım ama kesınlıkle ödem oldugunu dusunuyorum yarısının 😂
hulyatkknt hilal_yener ben ki beş dakikada uykuya geçen insandım şimdi sahurdan sonra zor uyuyorum gece resmen ağlıyorum 🤣🤣🤣 uyumak istiyoruummmm diye ki daha 31 haftaliğiz 🤣
hulyatkknt hilal_yener öyle valla sana da şey hissi geliyor mu ulen bu çocuk doğmadan uykusuzluğa mi hazırlıyor beni diyerek 🤣
Pinar_93 hilal_yener kız maşallah de 🥰 ben 32. haftadan beri çok zorlanıyorum, uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum, sürekli lavaboya gidiyorum , şuan 37 olduk az kaldı Allah’ın izniyle doğsun artık uyumak istiyorum 😅
Nurhayatymnli hilal_yener 5. Ayimdan beri uyuyamiyorum valla hep diyorum meydanda olsa bebek aglasa uyumasada uyuyamasam amenna da mide yanmama vs. Olup uyuyamanak insanin zoruna gidiyo 😂