Yel282828 Arkadaşlar hayırlı günler çarşamba sezeryan doğumum var kombine spinal epidural sezeryan diye bisey duydum bunu yaptıran varmı doktora bizmi söylemeliyiz istiyorum diye..sezeryan sonrası ağrısız geçiyormuş arastirdigima göre bunda
Busratm Yel282828 Sanırım Özel hastanede doğum yapacaksınız. Anestezi doktoruyla görüşürken böyle istiyorum diye belirtin. Yatış biriminden de ücret hakkında bilgi alın. Ücret farkı çıkar yüksek ihtimalle. Eğer size uyarsa yaptırırsınız.
Kedili_Anne Yel282828 doğumunuzu son kez planladığınız randevuda sorabilirsiniz. Ekstra ücreti olabiliyor. Ama ne kadar bilmem :) sizi anestezi uzmanı görecektir mutlaka doğum öncesinde. O zaman da konuşabilirsiniz.
Semaaonursnmz Yel282828 canım fiyat farkı mutlaka olucak spinali öneririm spinalle doğum yaptım sabahı kendim yürüyordum iki gün sonra çok rahattı sadece yatağa yatıp kalkarken destek almak gerekşyor oda olacak kesinlikle öneririm yani 🌸
yagizimm Yel282828 anestezi uzmaniyla. gorusuceksin canim oda doguma yakin yarih verildikten sonra gorusebiliosun epidural ucretleri hastane hastane fark ediyor benim hastanem 600 tl fark istiyor
Yel282828 Busratm evet özel.hastanede yapicam anestezi doktorunu nezaman gorucem ki.fiyat farkı olursa yaptırmam zaten 2bin vericez sezeryana.tesekkurler okdar kişinin içinden çıkıp cevap verdiğiniz için 😊
Yel282828 Kedili_Anne anestesi uzmanini yarın ameliyathanede görürüm herhalde😁vüris nedeniyle doktorum anestesi uzmanıyla gorusturmedi geçen hafta kan verdim beklenene gerek yok dedi o yüzden göremedim..