Elifaydogan06 Mutlu_hamis 25 Ocak canım hadi inşallah 1-2 haftaya gidicem ikilinin sonucu için inşallah söylerler
Mutlu_hamis Elifaydogan06 bende 10gün sonra gidicem içim içimi yiyor çok merak ediyorum rüyalarımda fln hep bebek görüyorum 👶🏼 😊
Eternallove Bizede 12. Haftada büyük ihtimal kız dedi , 16. Haftada kesin söylerim dedi bekliyoruz bakalım ☺️
Elifaydogan06 mmmeltemmm Zeynno Ayca6868 asyaninannesii Zeynno deletedmom126 Mutlu_hamis benim ufaklık bu :) 11 haftalıkken
asyaninannesii Elifaydogan06 maşallah allah bağışlasın ya bende paylaşmıştım ama soru hakkında cinsiyet tahmini olarak sormuştum e ger denk gelirse fotoya cevap verirsen sevinirim fikir amaclı 😁😁
Bilgebalta Zeynno inşallah Allah gönlüne göre versin bu mübarek günde zaten erkekse sen anlarsın kendinden hiç Bi farklılık görüyormusun hamileliginden
Zeynno Bilgebalta diğer iki kızımda da hamileliğim çok farklıydı ikinci kızım kesin erkektir dedim diğeriyle çok farklıydı. Şimdi ise daha da değişik çok bulantılarım oluyor herşey kokuyor bana, ikinci kızımda hiç bulantım olmamıştı
Bilgebalta Zeynno kendi nacizane fikrim ve yaşadıklarım ilk hamile kaldıgımda çok güzelleştim kiloyu sadece göbek kısmından aldım erkek oldugunu ögrendim ikinciye hamileyim ve aynılarını yaşadım oda erkek Allah hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Sezensu Elifaydogan06 12. Haftada gittik tahmini kız ama alışveriş yapma 10 gün sonra gel kesin söylerim dedi perşembe gidicez inşallah 14 haftalık olucaz heyecanla bekliyoruz