Merhaba kizlar simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin konuya geleyim son adet tarihim 21 mart başlangıcı ve bitisi 24 mart o gundur deniyoruz bu arada bu mart ayi ilk deneyisimiz oncesinde sadece geri cekilmeyle korunduk baska hic bir ilac vb sey kullanmadik neyse adetim cok düzenlide degil cok düzensizde degil ortası takvimim uygulamasini kullaniyorum genelde ya ona gore 1 2 gun erken olurum yada 1 2 gun geçerdi döngümü bilmiyorum kac gunde bir oldugumu degisken oldugu icin hala adet olmadim takvimim uygulamasina gore suan 1 gün gecikti diyor bir kac gundur adet olcakmisim gibi ve karnima agri giriyor cok hafif bazen hareketlilik var gibi ici 10 gun kadar beyaz akintim oldu 3 4 gundur kesildi ve dun hafif bi pempemsi gibi bir akinti geldi peceteyle silince ic camasirimi degistirdim ten rengi giydim simdi tekrar baktm leke var sanki adetimde hani 1 damla damlamis gibi ama boyle kirmizi falan degil su degmis gibi ama islakda degil kuru sizce yerlesme kanamasi olabilirmi son adet tarihime gore tuttuysa eger 5+2 olarak hesaplaniyor heralde bu arada gogsum hafif sis belli bile olmuyor onun haricinde bir belirti bisey yok 1 hafta once test yapmistim bu aksam tekrar yapayim orucumu acmadan once diyorum idrara su falan karismamis olur hem ne diyorsunuz ?