Kuzeyimmm58 Daha erken değil mi doktorum baktı rahim ağzında falanda açılma yok dedi şimdi serum yapacaklar tekrar nst ye gireceğim sizede böyle oldumu 😕
Mihriban3535 Kuzeyimmm58 Benimde agrıyor bel ve kasık agrılarınız cok normal doktora gitmeseydinızde olurdu 20.haftada baslıyor zaten o sıkayetler kolay değil bır can taşıyorsun tabıkı oyle sıkayetler olucak korkma birsey olmaz ntsdde sancı agrı dan dolayı cıkmıstır erken dogum falan olmaz ıcını ferah tut
Bugleminannesi Kuzeyimmm58 bebekler bazen erken gelmek isteyebiliyor. Benimde 31. Haftamda başıma geldi . Hastaneye yatırdı doktor serum ciğer geliştirici falan oldum. Bel ağrısı neysede kasık agrisini önemseyip gitmeniz çok iyi olmuş erkenden 1 serumla durdurulur sancin korkma hiç. Biz 36. Haftamizdayiz şükür
Zlhb Kuzeyimmm58 bende 30 haftadayım yarın nst gırecegım belım bacagım çok ağrıyor ve karnımda sertleşme var
Ecek Bende cımartesş günü aşırı bel ağrısıyla gittim yürüyemşyordum.. nst sancm çıktı çok az da açılmam çıktı hemen yatış verildi ciğer geliştirici serumlar ipneler şimdi evde ıstirahatteyim
Nesizade05 Nesizade05 bende giddicem öğleden sonra bakalım ne diyecekler .inşaAllah vaktinden önce gelip küvezde kalmazlar 🤲🏻
Kuzeyimmm58 Bugleminannesi gene aynı çıktı nst ya ağrı gözüküyor bendede var ama ne rahimde açılma ne bişey doktor yatış yapalım dedi ilaç kullanalım ded bende eve gitmek istiyorum dedim oda zar zor git tamam ama bol bol sıvı al sakın iş yapma yat dinlen akşam bidaha nst ye gir dedi eve geldim uzandım su içiyorum biraz uyyum dedim ağırıyla kalktım 😒
Ceylan35 Kuzeyimmm58 çok gelmiş olsun kuzum inşallah durdururlar şikayetlerini çok erken daha Allah’ım kucağına almayı nasip etsin inşallah bişey sorucam sancin nasıl sadece belin mi ağrıyo yoksa aralıklı gelen bı sancimi ayırt etmek için soruyorum
Bugleminannesi Kuzeyimmm58 keşke kalsaydın bende kaldım öyle . Şükür bugunlere geldik ciğer geliştirici falan olmuştum. Haftaya doğum için gün verdi doktor
Kuzeyimmm58 Ceylan35 sanki belimden soğuk yemiş gibiyim sağ tarafım ağrıyor zaten kasıklarıma doğru bazen şiddetlenşyor bazen hafifce ağrıyor adet ağrısı gibi aynı
Fatma_08 Zlhb acaba karinda sertleşme derken nasıl birşey bendede oluyo da ilk gebelik anlamıyorum da çok ayırt etmek icin soruyorum
Zlhb Fatma_08 benımde ılk gebelık anlamlandıramıyorum hanı sanırım kasılma oluyor bu🤔 karnım patlıcak gıbı yarılacak gıbı hıssedıyorum çok rahatsız edıyor gelıp gecıcı bırsey degıl saatler sürüyor resmen