Esra3809 Kızlar oluşmamış çatlaklıktan bahsetmiyorum oluşmuş derin çatlaklarınıza kullanıpda Geçirdiğiniz Bi krem var mı yani hamilelikte ya da çok kilo almada çatladınız ve kremi kullandınız çatlaklar gitti böyle bişey var mı
Greyy90 Esra3809 16. Haftadan beri lierac kullanıyorum düzenli olarak gögsümde eskiden kalma çatlaklarımda azalma oldu 34. Haftam çatlak kaşıntı yok şükür her vücuda aynı tesiri olur mu bilmiyorum tabii
Dumannn Genelde genetik oldugunu soyluyorlar. Bende ucuncu ay bittikten sonra palmers markasinin hamileler icin kremi vs var onu kullanicam. Hergun nemlendirici kullanmak iyi gelebilir :)
denizsn Greyy90 bende lierac kullanıyorum 8.haftadan beri 24 olduk. Bu arada günde 1 kere mi sürüyorsunuz sizde ben artık 2 mi sürsem diye düşünüyorum ?
Greyy90 denizsn aynen günde bir kere sürüyorum gögüs , kalça , göbek ve bacak arası buralara uyguluyorum
Meryem111 Ben 27 haftadayım 14 kılo aldım hıc catlak oluşmadi aklıma gelırse ayda bır bebek yagı suruyorum oda hamılelıgımde toplasan 3 defa surmusumdut başka bışey yapmadım umarım catlamaz bundan sorada
Ozlemmmx 36 haftalık hamileyim duştan sonra nivea kremi ile nemlendiriyorum suana kadar çatlak oluşmadı. Olusan catlaklarada tıbbı müdahaleden Baska tedavi yok diye biliyorum lazer yapılıyor bir tek krem fayda etmiyor