p_A Kizlar 36 haftalik gebeyim hala donmedi doktor buyuk ihtimalle bu donmez dedi sancilarim var nsteye her girdigimde kasilmalar da var
2104 p_A ben 38 oldum bugün ve hala kafasını kaburgamda hissediyorum kasıklarıma tekme yiyorum. Dönme ihtimali cok düşük 😒mecbur sezeryanla doğum
Bugleminannesi p_A bende 36+1 im. Sezeryan olcam bebeğim aşağı dönmüş 2 haftadır aynı şekilde duruyor 😕 değişmiyor
Adimadim p_A 2104 38+5 olduk ve hala donmedi persembe sezeryan gunu alicam buyuk ihtimalle haftasonuna
Aysen2709 p_A benim 35 haftada dönmüs dogum pozisyonunda dedi simdi 39 haftaligim 38 de gittigimde makat gelis dedi geri dönmüş sezeryan olucam
nisam45 Hic belli olmaz son anda bile dönen var.gırgır yapin bide secde pozisyonu uygulayin arada o şekilde döndürmüş diye cok okudum burda.netten yazın bulursunuz biseyler.
2104 p_A 37 haftalıkken gittiğimde 1 2 mayıs arası dedi ama ben kabul etmedim. Bugün 38 oldum çarşamba dr. Gidicem net tarih alıcam. Beklemek istiyorum biraz daha demiştim çünkü bebişimin kilosu geride 😊
2104 p_A 37 haftalıkken gittiğimde 1 2 mayıs arası dedi ama ben kabul etmedim. Bugün 38 oldum çarşamba dr. Gidicem net tarih alıcam. Beklemek istiyorum biraz daha demiştim çünkü bebişimin kilosu geride 😊