Kbraozak Merhaba güzel anneler bugün itibari ile 36+1 olduk ama çok kabızlık çekiyorum kuru kayısı usa başka bisey fayda etmedi doktorumun verdiği ilacın ismini de unuttum sizin fayda gördüğünüz şeyler neler lütfen yardım edin🙏 şimdiden teşekkürler❤
MiraysMom Kbraozak canım bende bir 10 gündür kabızlık çekiyorum 22.haftamdayım karnım patlayacak gibi kabızlık için ilaç kullanılabiliyor mu hamilelikte bir sorun olmuyor mu ve ismini söyleyen olursa bende şurada durayım 🙏🏻
nisemom Kbraozak başta su çok içmem gerekiyor.salatalık kayısı musli ve incir ise yarıyor özellikle müsli tavsiye ederim.
Pembiskizim Kbraozak bana da duphalac verdi ama öyle çok işe yaramadı bende ben hamileliğimin başından beri kabızlık çekiyorum hala çekiyorum 23+5 olduk hala aynı ilaç bende çok bi etki göstermedi InsAllah sizde işe yarar
Kbraozak MiraysMom doktorum vermişti kendini fazla alıştırma çok zorda kalırsan kullan demişti bende hiç kullanmadım kuru kayısı falan idare ettim ama 4.gün bugün ne yaptıysam fayda etmedi
Gmsy1 Bende de var o sıkıntı :( çok su tüketmek lazım ve en az 5 dk kadar beklemek lazım tuvalette erteledikce kabızlık süresi uzuyor