Elcinkarahan Merhabalar,sezeryandan sonra göbek gitmiyor,ne yaptıysam olmadı gibi yorumlar okudum normalde daha çabuk göbek gidiyormuş,tecrübeli annelere sormak istedim var mı korse kullanan ya da fikri olan bı konuda?
Balgebe Elcinkarahan kişinin yapı meselesi o her insan farklı oluyor göbeği giden her türlü gidiyor kalan her türlü kalıyor . Doktor tavsiye ediyor korse kullanımı yine de sorarsınız
1994ozg Elcinkarahan valla ben de hep bunu duydum ailelerden de biliyorum buruşuk kalmış göbekleri sarkmış falan gözüm korktu sırf bu yüzden sezeryan olmaktan korkuyorum eski sıkı karnım olmazsa psikolojim bozulacak kendimi biliyorum ama düşünmemeye çalışıyorum🙄 şöyle hiç deforme yaşamayan birileri yazsada içimiz rahatlasa
snm_ Elcinkarahan bence öyle birşey yok sezeryan olmuş arkadaşlarım ve teyzelerim var gayette göbekleri gitti dümdüz
Elcinkarahan Var mı bildiğiniz bir marka ? Yani benim daha doğum şeklim belli değil ama her ihtimale karşı bilmek için soruyorum
FatmaKrbkl Bende şurda bekleyeyim 😊 duyduğum korseler arasında yamuna vardı araştırınca hoşuma gitti ama tecrübeli annelerden farklı markalar duydukça bakıyorum
Elcinkarahan Ssultann peki kaç kilo aldınız doğum sürecinde ben biraz fazla aldım karantinanın da baya etkisi oldu tabi 😂
Elcinkarahan tugce0606 ben normal düşünüyorum ama daha çatı muayenesi cuma günü yapılacak bakalım duruma göre ne olur bilmiyorum
Ssultann Elcinkarahan 23 kilo aldım canım 20 gün önce doğum yaptım doğumdan bir hafta 10 gün sonra göbeğim normale döndü 😌 bir hafta sonra korse taktım ben doğumdan 2 gün sonrada tülbent bağlamıştım belki etkisi vardır onlarında
Zeliha3457 1994ozg herkesde aynı olmuyor canım yapı meselesı bencede bende gobek kalmıstı arkadasım var onda hıcbırsey yok dogurmamıs gıbı dumduz benım ıc karnım dar belkı ondan olabılır gobegım cok buyuk oluyor
Mmmerve123 1994ozg buruşuk kalan göbeğin normal yada sezeryanla ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü göbek büyüyüp genişlediği için sünüyor diye düşünüyorum. Bende sizin gibi en çok göbeğimin ve göğüslerimin o hali almaısndan diriliğini kaybetmesinden korkuyorum. Eğer öyle olursa güzellik merkezlerinde göbek için rasping di sanırım öyle bi uygulama var onlara başvuracağım 🤷♀️
Saglikanne 1994ozg ilk gebelikte 20 kilo aldım ve geri verdim hepsini göbeğinde 1 yıla tamamen gitti gören bu çocuk doğurmuş demez okadar ilk gebelik mecburi sezeryan oldum ama amaliyattan sonra sürekli uterusuma (karnıma) hemşireler yapıyor bu masajı ama kadınlar ağrı oluyor diye dokundurtmuyorlar o masaj hem uterusu topluyor hem karını şimdi ikinciye hamileyim 2 yıl uzerine
Elcinkarahan İnternneteki göbek resimlerini gördün mü moralim bozuldu bende normal istiyorum sadece göbek için değil ama bilemezsin de nasıl olacağını tabi yamuna korse için iyi diyorlar normal de yapsan kullan mutlaka diyorlar
AsyaNildaa Ssultann ya bende İlk bebegimden sonra tülbent takayım dedim tülbent kısa geldi nasıl sardı belinizi 🥺
Elcinkarahan FatmaKrbkl onun yorumlarında baya şikayet vardı melek ve tanımadan memnunlar insanlar ama bilmiyorum yine de
Elcinkarahan FatmaKrbkl evet bende doğumdan sonra sipariş edeyim diyorum doktor ne zaman önerecekse kullanalım