Seyma-Tek 21 haftalik hamileyim 3 gun öncesine kadar bebegin hareketlerini hissediyom gece ve gunduz bi kac kez pit pit tekme atiyidu ama uc gundur hissetmiyorum tatli yedim soluma yattim karnimla oynadim ama gene de yok bu haftalarda normal mi🤔😟
Aysegulyeter Seyma-Tek bu haftalarda hareketlerde duzensizlik olmasi normalmis cnm. 30dan sonra duzene giriyomus hareketleri. Benimde oyleydi. Simdi 34 haftaligiz masallah yerimizde durmuyoruz😊
MiraysMom Seyma-Tek normal canım ben 17 ve 18. Haftada çok güzel hissettim 19-20. Haftalarda hiç hissetmedim desem yeridir sonra yine hissetmeye başladım çok şükür
Gulen_91 Seyma-Tek canım benimde öyleydi hatta ben 1 gün hissetmedim çok korkmuştum eşim işten gelince hemen Dr gittik Dr baktı hareket ediyordu ama ben hissedemiyormuşum bazen böyle oluyormuş. Ama drum stres yapmamam için tembihlemişti çocuk etkilenmesin diye. Sende stres yapma için rahat etsin diye Bi Dr git istersen
sehuuss1_ Seyma-Tek doktoruma bu yuzden kac defa mesaj atmışligim var 😂 bu haftalar bebek hareketi saymak icin erken demisti korkma 🤣
Seyma-Tek Kymt cok teşekkür ederim 😇korktum bi an uc gundur cok uğraştım çunku hic hareket etmedi icimi rahatlattin sen kac haftaliksin canim
Seyma-Tek Aysegulyeter tesekkur ederimm cevabin icin icimi rahatlattiniz😇insallah O zamanlarda gelir cok guzel bi his 🥰🥰
melindam Seyma-Tek 28.Haftaya Kadar Düzensiz Olur Dedi Doktorum Belkide Pozisyonu Gereği Hissetmiyosunuz Daha Küçük Olduğu İçin Sırtı Dönük Falansa Biz Hissetmiyomuşuz. Bende 24.Haftamda Hareket Etmiyor Diye Koşa koşa Doktora Gittim Ultrasonda Kımıl Kımıldı Durmuyordu. Dkktorum Normal Demişti
Afyonlu02 Bende 2 gündür hareket etmediğini bilirim canm 24 haftalığım genelde çok yorunca kendimi 2 3 gün hareket etmiyor
Seyma-Tek Afyonlu02 tesekkur ederim canim bende bi kac gundur ev isi felan kendimi cok yordum ondan olabilir o zaman😇
Yeni_anne_ Pinarmelike Canım hiç korkma aynı ben de 25 haftaligim 2 gün ne yaptıysam oynamadi 2. Günün sonunda coştu yine. Bol bol su iç.
Seyma-Tek MiraysMom teşekkür ederimm canim normal o zaman bende bekliyorum heyecanla tekrar hissetmeyi😇
Minikbirkalp Normal bende de öyle oldu 21. Haftamda hatta korkmuştum ama sonra daha da hareketlendi 23. Haftamızdayız şuan dah da hareketlendi 😊
Seyma-Tek Minikbirkalp tesekkur ederimm cevabin icin içimi rahatlattin canim😇insallah bende bi an once tekrar hisstemeye baslarimm🥰
Minikbirkalp Seyma-Tek inşallah cnm hiç hareket etmemesi sıkıntı ama az da olsa hissetmişsin içini ferah tut rabbim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inş🤲
Seyma-Tek Gulen_91 tesekkur ederim canim en kisa zamanda gidecegim doktora ama teklemeye basladi bile cok şükür 🥰😇
Seyma-Tek sehuuss1_ tesekkur ederim canim😇aynen bir gunu bir gununu tutmuyor uc gunun sonunda simdi tekmelemeye basladi cok hafif🥰