Aygul01 Zemine11 e devletten başvuru yapıyorsun canım cevabın gelmeside 3,4 gün sürüyor. Bilgin olsun yanı önceden başvur ki son anda sıkışma.
Sudeee07 Zemine11 bunun için izin almanıza gerek yok bende ilçede yaşıyorum doktorum il merkezinde rahatlıkta gidip geliyorum kontrollerime il merkezinden dışarıya başka şehire gitmek yasak ilçeden ile gidebilirsiniz
Emk5341 Zemine11 yarın ben kaymakamlığa gideceğim bunun için. E devletten baktım ama orda gideceğin yerdeki kişinin tcsini vs istiyorlar. Bir de gidiş nedenine dair bir belge. Kaymakamlıklardan da oluyormuş dediler. Ben de yarın gideceğim.
Aygul01 Zemine11 yanı bilmiyorum o senin izin istediğine güne bağlı hastanenin müsaitligine bağlı. Su an dusunuyorumda doktor hastane icin izin belgesi gerekmiyor ki. Bi hastaneyi arayıp konuşsana. Onlar sana bi belge gönderiyor hastanede randevun olduğuna dahi polis yolda durursa o belgeyi gösteriyorsun. Sen ne icin gideceksin hastaneye?
Zemine11 Sudeee07 canım kendi il in yasak değil mesela söğüt ilçe il Bilecik gidebiliyorum fakat ben başka bir il Eskişehir e gideceğim için izin almak gerekiyor
Melikekrtc1 Sokağa çıkma yasağında ama heryere gitmek yasak 🤷♀️ Nasıl olucak bende bilmiyorum bizde ilçedeyiz doktorum il de 2 saat mesafe var tam
Sudeee07 Melikekrtc1 bizim de öyle ilçedeyiz doktorum ilde 2 saat yol var arada hiç izin almıyoruz yolda çevirme bile yok ilçeden ile gidip geliyoruz kontrollerime
Sudeee07 Melikekrtc1 normal zamanda bişey olmuyor da sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde polisi arayıp hamileyim doktoruma gitmem gerekiyor dediğinizde sorun olmuyor hemşirem öyle demişti yasakta da gelebilirsin polisi arayıp hamileyim hastaneye gitmem gerekiyor dediğinde sorun olmaz dedi
Zelod Doktorunuzun gelmeniz gerektiğine dair bi yazı yazması işinizi kolaylaştırır. Kendi doktorumun canlı yayınında dinlemiştim. Doktorunuza danışın mutlaka biliyodur o.
iremgun Zemine11 canım aynı ile bağlı bir ilçedeysen şehir değiştirmiş olmuyorsun ki bu yasak değildir yine de 155i arayıp bilgi alabilirsin onlar yönlendiriyor. Sokağa çıkma yasağı olduğu gün için barkod veriyorlar yola devam edebiliyorsunuz.
Etgrlgz Senin izne ihtiyacın yok, gebesin zaten. Yolda kolluk görevlileri çevirirse hastane ihtiyacını söyle hiç olmadı, randevunu göster. İzne gerek yok
Etgrlgz Zemine11 o zaman e devleti bekleme, kaymakamlığa git, özel durumlar için ivedi seyahat izin belgeleri çıkartsınlar sana. Aynı gün gidersin
iremgun Zemine11 he tamam canım onu da şöyle yapıyorsun e devlette yol izni var oraya doktor randevunuzun olduğunu ve doktorunuzun eskişehirde olduğunu yazın red çıkmaz diye düşünüyorum.
FatmaKrbkl Zemine11 seyahat izin kurulları oluşturuluyor ilçenizdeki kurula giderek durumu anlatın hemen düzenliyorlar izin belgesini e devlet bi ara sürekli red veriyordu zaman açısından da hemen halloluyor kurullar, kaymakamlık yetki veriyor bazen karakollar bazen milli eğitim personeli oluyor yani kurul dediğimde de zorlayıcı birileri olmuyor 🤗