BabyLover Arkadaslar 2 ay olacak doktora gidemiyoruz😪, doktorumuz acil olmadıkça gelmeyin dedi, suan kullandigim hicbir ilaç ya da vitamin takviye vs yok, normal şartlarda bu aylarda ne kullanılıyor siz ne kullandınız? 😓
Deletedmom262 BabyLover demir kan d vitamini.. ilac yazmasi gerek ama.. bence gitmelisiniz doktorunuzla konusup
Mothersone BabyLover ferrum fort(kan ilacı) kullanıyorum hamileliğin sonuna kadar kan ilacının kullanılması gerekiyor kan değerin iyi olsa bile. Ayrıyeten regenesis(balık hapı) kullanıyorum.
BabyLover Ilk 3 ay folik asit sonrasında decavit ve d vitamini kullandım takviye olarak bitince daha da kullanmadim hicbir sey🥺
semdem1 BabyLover doktorum değerlerime bakıp öyle yönlendirmişti beni şu dönemde ne olur bilmem. İmkanınız var ise doktorunuzu arayın ve sorun
BabyLover semdem1 sordum canım acil durum dışında gelme dedi tetanoz aşım vardı ona dahi gelme tekmeler iyiyse dedi
Deletedmom262 BabyLover ben en son seker icin gitmistim. 28.hafta hatta en son 30. Haftaya kadar gelme sonra kontrol zamani dedi doktorum. 30 a kadar bekleyip gidicem. Her doktor farkli bi sey soyluyor. Siz arayin sorun ilac durumunu napıcaz diye. Bu ay kan ve idrar tahlili de yapiliyor. Idrardaki protein miktarina bakiyorlar gebelik zehirlenmesi durumu ile ilgili.
Selimem Dekavit kullanıyorum kan ilacı kullanıyorum Omega 3 kullanıyorum ,,, calcımax kalsiyum yani haftada 3 kullanıyorum ,, magnorm yazdı birde agrın sancı olunca iç magnezyum yani
Mineonur Decavit kullaniyordum doktor vinalac yazdi. D vitamini tiroid hapim var ayrica birde yarin tetanoz vurulcam demir hapi isticem
edatmr BabyLover demir başlamadınız mı? Onun dışında doktorun önerisine göre multivatamin omega VS kullanırsın ama vücudunun neye ihtiyacının old. Doktor bilebilir. 2 ay süre olarak çok geldi
halime21 BabyLover 6 ayım bitti bir yadan beri vinalac tablet ve viotel damla kullanıyorum doktorum tableti doğuma kadar kullanacağız dedi