Dortkisilikdunyam Kızlar alışveriş yapıpta memnun kaldığınız bütçe zorlamayacak uygun siteleri önerir misiniz🌹
Mothersone Dortkisilikdunyam en çok civilden yaptım🤗 İnstagramdan bebemer bebe fiyatlar çok uygun ürünleride fena değil
Misssimsek Dortkisilikdunyam hepsiburada dan yaptım memnun kaldım gonderimleri hizli paketlemesi güzeldi. E bebekten de yaptım ama henüz elime ulaşmadı sanırım kargo konusunda biraz sıkıntılı e bebek ama fiyatları bana uygun geldi
Liliz Dortkisilikdunyam jammy baby canım ınstagram sayfasıda var ben netten soyledım cok hızlı teslımatı ve aldıgım urunler cok guzel geldı genelı %100 pamuk
Dortkisilikdunyam Zeynepslv aysedrk Mrvvrm semdem1 Mothersone Rumis Misssimsek Liliz MinnakLiva 1prens1prensesannesi_ ikrasmom Busraogretmen17 aysedrk Zeynepslv Hepinize teşekkürler kızlar güzel kalelerinizden öpüyorum🌹❣
Rumis Miniçoyu duydum hesaplı bir site bir kaç beğendiğim biseyler var ordan alisveris yapan var mı nasıl ürünleri ?
ikrasmom Canım bende İnstagramdan bebecimo ve papatya bebeden aldım. Çok uygun ve kaliteli bakabilirsin
aysedrk Dortkisilikdunyam Minicity den aldım ben güzel kaliteli geldi fiyatlarıda uygunda sadece bedenleri biraz küçük geldi bana
Zeynepslv Dortkisilikdunyam instagramda enucuzbebekmarket geçen gün geldi alddıklarım çok kaliteli ürünleri var ve çokda uygun .ebebek tende aldım çok güzeller malları yani takip ederseniz uygunda oluyor