Edauysun Kızlar 25. Haftadayım affersiniz idrarım geldiginde bir yudum bile olsa biraz gitmesem patlıcak gibi baskı oluyor yaşayan varmı😔😔😔 bide sol kalçama sancı giriyor sol karın alt bölgemdede ara ara agrı oluyor :( bunları yaşayan varmı? 1.
Miniminikuss @Edauysun#868483424haftalık olduk malesef bndede aynısı oluyor kuzum ıkısınıde yasıyorum agrılar ıcın magnezyum kullandım yok faydası bana mısın demiyor. Idrar zaten baslı basına dert her 3 5 dk da bı wc deyim 🤦🏻♀️
SeHer1909 Ben benim kızın mesanemle oynadığı bile hissediyorum çıldıracak gibi oluyorum aniden çişim geliyo ve aniden yok oluyor. Hareketiylen özellikle hele çişim de varsa kasık ağrısı belirginleşiyor. Geçenlerde gülerken altıma kaçırdığım bile olduydu 🙊
Edauysun SeHer1909 benmde öyle işte wc geliyor gelmesnle sanki patlıcak orda pıtpıt brsey atıyor ve alt karın bölgemde huzursuz eden agrı:(((
Edauysun Aydeniz09 ya wc gitmek yine sorun degil ama geldigi an bir iki dakıka sonra yaparım diyemiyorum sanki patlıcakkk baskı oluyr
SeHer1909 Edauysun 25+4 üz de bak şimdi tekrar baktım yazdıklarına bende tuhaf bir his var evet ama rahatsız edecek derecede bir ağrım yok kuzum sen druna sorsan mı acaba yine de Bizimki bariz torbayı almış oynuyo ayagu kolu falandır da ağrı cok yok. Kuyruk sokumu dışında o mahvediyor ayrı
Aydeniz09 Edauysun Aynen öyle diyorum ki az biriksin gittiğime değsin😅 Bekleyemiyorum ki sanki saatlerdir tuvalete gitmemiş gibi
Edauysun SeHer1909 dün gittim ck şükür bir sorun yok dedi idrar enfeksiyonu olabilr bol su içmemi söyledi iki gündr içiyrm ama geçen brsey yk işte yinede içm raht etmyr benmde öyle agrım yk ara ara ama idrarmda baskı ve mesanemde sanki bebegin pıt pıt atması bir anda :(
SeHer1909 Edauysun o hep var maalesef su içer içmez WC deyim desem yeri yani. Enfeksiyon için ödem suyu denedin mi benim Dr um önermişti
SeHer1909 Edauysun bir litre suya beş altı dal nane bir salatalık bir elma doğruyosun dört saat dinleniyor içiyosn onu gün içinde normal su gibi. Hem vücuttan ödemi atıyor hem de enfeksiyonu engelliyor bu arada fazla kilo alımının da önüne geçiyor ve cokk lezzetli ben naneyi zaten çok severim o yüzden biraz fazla koyuyorm . Akşamdan yapıyorum diğer gün bitiriyorum normal su gibi
Edauysun Miniminikuss benmde öyle ya neolck böyle blmyrm gidiyrm su iç deyp gönderyorlar ama stres yaptım cok kalçalarımın içi acıyor 😔 bide erken dogum olayları okuyorum iyice piskljm alt üst hc uyumadm resmen