Zsnbr Adetime 1 gün kaldı buara midem bulanıyor sanki evet bu belirti İcin çok erken ama öyle geliyor 😂Bide arada bir adet olacakmışım gibi hissediyorum kürtaj snrası 4. Ayım oldu geçen ay korunmayı bıraktık ama tutmadı bu ay nolcak hc bilmiyorm ya su sokağa çıkma yasağı olması iyi oldu en azndn çıkıp test almadm bu defa adetim birkaç gün geçtikten snra test yapmayı dusunuyorm cunku çok erken öğrenmek stemiyorm cunku o zaman çok fazla stres oluyor sürekli hastaneye gitmek zorunda kalmak istemiyorm ama nolcak bilmiyorm da acaba hastalanır mıyım 😂 nasip tabiki herseyin hayırlısı umarm hayırlı bi şekilde nasp olur. Aşırı tuvalete gidiyorum napım sizce kac gün geçerse test yapım yada geçecek mi acaba kafamda deli sorular 😂😂
720berra- Zsnbr benimde adetime 4 5 gün kala hafif bulantım olmuştu gece şüphelenip test yapmıştım inşallah vardır🙏
Asl34_ Zsnbr heyecanlandım 😌 böyle şeyleri duymak nedense beni çok heyecanlandırıyor umarım hamilesindir 🙏🏻 4 5 gün sabret bekle testini yap ve müjdeyi bize ver inşaAllah🌸
Haree Zsnbr benimde 2 gün var bulantım oluyor ama sahur sonrası yatınca ondam mı anlam veremiyorum,adet olacakmış hissi bu sabah var bende, göğüslerde ağrım var, çok umutlanmak istemiyorum ben de,inşallah hamileyizdir
Deletedmom_3 Zsnbr az kaldi mesajini gorunce direk sayfani acmadan dua ettim ki insallah hamile olursun diye. Hayırlı mubarek gunde hamis annelerinde dualariyla insallah sende aramiza katilirsin. Adina bile bakmadim ama icimden cok geldi insallah hamilesindir ogrenirsen banada haber ver 😊
Zsnbr Asl34_ ay inşallah ya dün bian hastalandım sandım çok fena bi sancı girdi baktm bsey yk ama olmazsam da beklicem dediğin gibi. Cunku çok fazla bu defa heveslenmek istemiyorm 10. Haftam bitmişti kürtaj olduğumda
Asl34_ Zsnbr sen içini ferah tut Allah’ın izniyle Olur Benimde arkadaşımın ilk gebeliği kürtajla sonuçlandı şimdi 2. Gebeliği ve çok şükür güzel ilerliyor. En azından tutacağını biliyorsunuz bu bile güzel birler aslında 🙏🏻 Allah bizlerede isteyen herkese nasip etsin
Almina1 Bnm adetim yakında mide bulantısı olmuştu sonrasında da olmadı çok şükür inşallah sonuç pozitiftir diyelim😊
Zsnbr Asl34_ amin canım amin inşallah Rabbim isteyen Herkese sağlıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin
Zsnbr Haree inşallah canım. İşte benm göğüs agrım yok normalde geçen defa göğüslerim agrımıstı ama suan da arada sancı geliyor o kadar bide bulantı oluyor dediğin gibi sahurdan olabilir diyorm bakalm hayırlısı olsn. Ne zaman test yapcan
Cinarim02 Kızlar benimde adete 1 gün kaldı ve bugün elleyince göğüslerim ağrıyor normalde hiç ağrımaz hafiften midem bulandı geçti adet sancisi oluyor arada geçiyor kâşifin farklı ağrıyor ama kısa sürüyor inşallah hamileyizdir
bukleliana Benim de idrarım çok asitli gibiydi. İlk defa böyle olmuştu. Test yapmadan önce bu da bir değişiklikti benim için. Ben testi reglim geciktikten sonra yapmıştım. İnşallah en hayırlı zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız.
Zsnbr Deletedmom_3 ay inşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Haber vercem mutlaka. Bakm bi bugün adet günüm eğer gecikme olursa birkaç gün test yapcam