Deletedmom388 Deletesmom095 😂😂 dün bi post vardı "komik,tuaf gelen postlar "diye bi 4 ay sonra orada bu postla karşılaşacağımı görüyorum 😅
Deletesmom095 Deletedmom388 aklımdan geçen oraya herkesin beni yazacağı😂 komiklik olsun boşver gülelim😅😅😅
Cocuklarim Deletesmom095 o zaman benimki boyuna kilo kaybediyor benim yediklerim benim Toto da toplanıyor 🤭 tam ayvayı yedim
AybarsMomy Deletesmom095 zayıflamaz herhalde ya 😂 kaybetmesin bi zahmet biz aldırmak için habire yiyoruz 😂😂 muz yemekten tükendim yani çok severim ama böö geldi yani😂😂
Deletesmom095 AybarsMomy kız her gece sizlere böyle mikemmel sorularımla geleceğim😂 bunu doktora sorsak adam mesleği bırakır😅😅
AybarsMomy Deletesmom095 😂😂😂 bekliyorum ilginç sorularını 😂. Ama bunu bende doktoruma sorsam sen benden habersiz ne yiyip içiyorsun neyle yaptın bu kafayı der 😂😂😂😂
Deletesmom095 1Anne_ kanka artık her gece böyle sorularımla geleceğim hepinizin iç sesi olmaya karar verdim 😂😂
SeHer1909 Gözlerim kahve rengi yeşil lensle sevişsem çocuğum yeşil gözlü olur muuu 😂😂😂 kız Allah sizi ne etmesin gece gece iyi güldümmm hahaha çok iyi ya gerçekten süper post olmuş Alttan bilye gönder olayına ayrıca çok güldümmmm 😂😂😂
Deletesmom095 1Anne_ ay bitane başka hoca vardı adı aklıma gelmedi şimdi hocaya sormuşlar ki hocam her gece üflüyorum zararlımdıır hocada dıyor ne demek istemıs anlamadım😂😂😂😂😂