ArasveAnnesii Seymabebgm Ciddi misiiin 🤗 Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bir an önce 🤲 Kaç haftalıktın
Trnbrna ArasveAnnesii hic horlamayan bende gebelikte basladi horlamam geceleri eşim uyandirio hep horluyorsun die gebelikte normal demekki nefes almaktata zorlaniorum hele ki son bi kac gündür nefessiz kaliyormusum gibi oluor 38+5 haftaligim
ArasveAnnesii Trnbrna Evet demek ki Normalmiş. Bu burun bantları falan oluyor ya kullanan var mı acaba işe yarıyor mu
Seymabebgm ArasveAnnesii 37 haftaliktm dogum yaptm saat 2 de ama dogumum.zor oldu biraz normal yaptm bebegim 3 490 dpgdu ama dpgum sirasinda solunum skntsi olms kuvez aldilar dua edin yarin cikar ins
Belmaaa ArasveAnnesii ay ben varım zaten normalde nefes alamıyorum eşim de gece horladığımı söyledi🤦🏼♀️ Bazen salonda uyuyunca horlayarak gözümü açıyorum çok utanç verici
ArasveAnnesii Belmaaa Ben hiç farketmedim kendimde. Yattığımda burnum tıkalı olduğu için ağzım açık uyuyordum onu biliyordum fakat horlamayı bilmiyordum zaten yeni başlamış 😅
Glbgc SedaSoner yaa bugün benim eşimde aynısını yaptı gece ses kaydına almış bana dinletti inanamadım kendime 😄
ArasveAnnesii Seymabebgm İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur çıkarsınız birlikte hayırlısıyla 🤲 Allah yardımcınız olsun, korusun inşallah 🤗